Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 2 / 0
Nie polecam jak wziąłeś solidnie a jak już musisz to paracetamol zmniejsz o połowę
  • 9 / / 0
porownjac meth do amph nie odczuwam wogole zjazdu po meth a po amph juz tak przy meth prawie zero ubokow,jak to sie ma do rozwoju uzaleznienia dzis juz mija prawie tydz od statniej dawki i lekkie cisnienie jesst dodam ze uzywalem tego od dobrych 3 miesiecy...
  • 429 / 65 / 0
xqzw pisze:
Panowie nosicie ze sobą na wszelki wypadek jakieś wspomagacze na erekcję ? :korposzczur:
Po dobrym materiale stoi + dłuższy stosunek :) ale czasem serduszko pierdolca dostaje [emoji23]

scalono /Hash_Oil

Co może się odjebac? Jakie skutki uboczne?
@kurak122
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Mordeczki zajada się ktoś z was tym żołtym skurwysynem ?. Żołtawe grudki, troche lepkie , ale tasuje się elegancko. Odkąd wale to gówno ( nie chwaląc się bo to żaden powód do dumy 7 lat ) nigdy nie jadłem tak zajebistego tematu. Zawsze tylko biały mi się trafiał niektóre sorty też dobrze kopały ale przy tym wszystko się umywa. Po zajebaniu 80-100 mg moze nawet mniej bo nigdy nie odmierzam .Normalnie caly czas zajebiste ciarki na całym ciele , euforia , energia tak jak powinno być albo tak jak bylo na początku przygody. Jak se przypomne czasem co potrafilem dostac gdzie linia 200mg lekko pobudzala i jakies dziwne wkurwienie , to chuj mnie strzela normalnie a ja to i tak żarlem no bo co .Dlatego mordy jak macie walic szukajcie cos podobnego , jezeli 200 mg was prawie nie robi albo troche tzn ze wiecej tam wypelniaczy i z automatu powinno trafic do kibla. Wkoncu traficie na zajebisty temat i odrazu bedziecie wiedzieli ze to wlasnie to .
  • 37 / 1 / 0
Czy ktoś opisze mi różnice pomiędzy przeciętnym, ulicznym sortem a oryginalnym Adderalem?
  • 3120 / 1073 / 0
uliczna amfetamina to racemiczna mieszanka dekstoamfetaminy i lewoamfetaminy, pół na pół, najczęściej w postaci siarczanu. to prawoskrętny enancjomer odpowiada za przyjemne efekty. drugi działa obwodowo i powoduje raczej skutki uboczne. Adderall zawiera te enancjomery w proporcjach 3/4, w postaci różnych soli. na zachodzie bardziej popularna w lecznictwie jest sama deksedryna, bądź jej prolek - lisdeksamfetamina.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 156 / 59 / 0
27 października 2019maxwel3496 pisze:
Mordeczki zajada się ktoś z was tym żołtym skurwysynem ?. Żołtawe grudki, troche lepkie , ale tasuje się elegancko. Odkąd wale to gówno ( nie chwaląc się bo to żaden powód do dumy 7 lat ) nigdy nie jadłem tak zajebistego tematu. Zawsze tylko biały mi się trafiał niektóre sorty też dobrze kopały ale przy tym wszystko się umywa. Po zajebaniu 80-100 mg moze nawet mniej bo nigdy nie odmierzam .Normalnie caly czas zajebiste ciarki na całym ciele , euforia , energia tak jak powinno być albo tak jak bylo na początku przygody. Jak se przypomne czasem co potrafilem dostac gdzie linia 200mg lekko pobudzala i jakies dziwne wkurwienie , to chuj mnie strzela normalnie a ja to i tak żarlem no bo co .Dlatego mordy jak macie walic szukajcie cos podobnego , jezeli 200 mg was prawie nie robi albo troche tzn ze wiecej tam wypelniaczy i z automatu powinno trafic do kibla. Wkoncu traficie na zajebisty temat i odrazu bedziecie wiedzieli ze to wlasnie to .
Mój osobisty najlepszy sort, jaki fukałem, też był żółtawy. Jest to jakiś wyznacznik widocznie :patrzy:
  • 37 / / 0
Zaden to wyznacznik jest, nie ma wzglednie z moca nic wspolnego "toffi" potrafi tak samo mocno dzialac jak biale grudki kwestia zakonczenia syntezy
  • 429 / 65 / 0
maxwel3496 pisze:
Również polecam, może wygląd i zapach nie zachęcają ale efekt działania to rekompensuje
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
kolor nie ma żadnego znaczenia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.