Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
xqzw pisze:Panowie nosicie ze sobą na wszelki wypadek jakieś wspomagacze na erekcję ?
scalono /Hash_Oil
Co może się odjebac? Jakie skutki uboczne?
@kurak122
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
27 października 2019maxwel3496 pisze: Mordeczki zajada się ktoś z was tym żołtym skurwysynem ?. Żołtawe grudki, troche lepkie , ale tasuje się elegancko. Odkąd wale to gówno ( nie chwaląc się bo to żaden powód do dumy 7 lat ) nigdy nie jadłem tak zajebistego tematu. Zawsze tylko biały mi się trafiał niektóre sorty też dobrze kopały ale przy tym wszystko się umywa. Po zajebaniu 80-100 mg moze nawet mniej bo nigdy nie odmierzam .Normalnie caly czas zajebiste ciarki na całym ciele , euforia , energia tak jak powinno być albo tak jak bylo na początku przygody. Jak se przypomne czasem co potrafilem dostac gdzie linia 200mg lekko pobudzala i jakies dziwne wkurwienie , to chuj mnie strzela normalnie a ja to i tak żarlem no bo co .Dlatego mordy jak macie walic szukajcie cos podobnego , jezeli 200 mg was prawie nie robi albo troche tzn ze wiecej tam wypelniaczy i z automatu powinno trafic do kibla. Wkoncu traficie na zajebisty temat i odrazu bedziecie wiedzieli ze to wlasnie to .
maxwel3496 pisze:Mordeczki zajada się ktoś z was tym żołtym skurwysynem ?. Żołtawe grudki, troche lepkie , ale tasuje się elegancko. Odkąd wale to gówno ( nie chwaląc się bo to żaden powód do dumy 7 lat ) nigdy nie jadłem tak zajebistego tematu. Zawsze tylko biały mi się trafiał niektóre sorty też dobrze kopały ale przy tym wszystko się umywa. Po zajebaniu 80-100 mg moze nawet mniej bo nigdy nie odmierzam .Normalnie caly czas zajebiste ciarki na całym ciele , euforia , energia tak jak powinno być albo tak jak bylo na początku przygody. Jak se przypomne czasem co potrafilem dostac gdzie linia 200mg lekko pobudzala i jakies dziwne wkurwienie , to chuj mnie strzela normalnie a ja to i tak żarlem no bo co .Dlatego mordy jak macie walic szukajcie cos podobnego , jezeli 200 mg was prawie nie robi albo troche tzn ze wiecej tam wypelniaczy i z automatu powinno trafic do kibla. Wkoncu traficie na zajebisty temat i odrazu bedziecie wiedzieli ze to wlasnie to .
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.