Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Lepsze co może być to speedball. Fakt że niektóre BK miały mega wjazd ale zupełnie inny. Lubiłem też walić w stopę koło kostki,wtedy po puknięciu robiłem 2 kroki i już nachodziło mnie to uczucie..
20 listopada 2019junkiexl pisze: Ja tam po dobrym spidzie zawsze miałem fajny wjazd. Żeby poczuć wjazd trzeba być czystym od amfy ,bo w ciągu wjazd zanika. Moj ulubiony sposób to było 250 mg w 2 centach wody,strzał w grubą żyłę pod bicepsem ,oczywiście ciśnieniemy tłok szybko. Potem odpalenie papierosa i 5 minut rozkoszy.
Lepsze co może być to speedball. Fakt że niektóre BK miały mega wjazd ale zupełnie inny. Lubiłem też walić w stopę koło kostki,wtedy po puknięciu robiłem 2 kroki i już nachodziło mnie to uczucie..
-----------------
Zastanawia mnie czy zdarzało się Wam po przygotowaniu shota, i pozostawieniu na jakiś czas, że w srodku strzykawki zrobiło się Wam coś na podobieństwo szklanej waty? Czy to jest kwestia z czym mieszam (woda/sól fiz) czy podgrzewania bądź właśnie nie robienia tego. Bo przez filter przeciągam zawsze, wiadomo.
Scalono. taurinnn
amfetaminę brałem 20 lat i nagle musiałem przestać ,jakieś trzy lata jestem czysty,można powiedzieć że jestem zaszyty na amfe:)) Często mi się śni że pukam i czasami czuję nawet odrobinę wjazdu:) Najlepszy system żeby czuć przyjemność z brania jest branie raz w tygodniu tych 2 setek i,ja miałem szczęście zawsze do brania białka prosto ze źródełka albo od kolegi chemika, a za granicą mieszkałem z dilem który dawał mi towar nie przetasowany jeszcze. Kilka razy puknąłem jakiś syf bo byłem na ciśnieniu i wziąłem od kogoś nowego,była też amfa co wjazdu nie miała tylko po 5 minutach poprostu zaczynała działać ,ale to wyjątki.
Zazwyczaj dobry proch,super rozpuszczalny w zimnej wodzie,specyficznie śmierdzący ,i już przy wyciąganiu pompki włosy stają dęba :D
Dodam że można powiedzieć że jestem w ciagu jakieś 2 tygodnie z 3 przerwami na 1 dzień ale praktucznie ostatni tydzień to jedna porządna kreska na całą dobe i tylko tyle. Wcześniej tez nie przesadzalem i staealem sie nie przekraczac polowy gieta na dzuen2
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
22 listopada 2019girlinthefog pisze: Zastanawia mnie czy zdarzało się Wam po przygotowaniu shota, i pozostawieniu na jakiś czas, że w srodku strzykawki zrobiło się Wam coś na podobieństwo szklanej waty? Czy to jest kwestia z czym mieszam (woda/sól fiz) czy podgrzewania bądź właśnie nie robienia tego. Bo przez filter przeciągam zawsze, wiadomo.
Scalono. taurinnn
Polega to na tym, że w temperaturze ciutek powyżej pokojowej ta substancja rozpuszcza się swobodnie w wodzie, ale jak tylko temperatura spadnie o parę stopni, to robi się z tego ohydny syf, który przypomina najpierw takie nitki, a po jakimś czasie gęstnieje i w końcu wygląda jak byś napchała w pompkę bawełnę.
W Szwecji ten efekt jest tak powszechnie znany, że amfetamina która się tak zachowuje uzyskała miano amfetaminy bawełnianej (po szwedzku bomullstjack).
A dlaczego ten syf w ogóle jest w Twojej amfetaminie? A bo diler jest nie tylko idiotą, ale też leniem, więc zamiast czystej kofeiny jako wypełniacza użył rozkruszone tabletki kofeinowe, w których skład wchodzi właśnie stearynian magnezu.
A jeśli chodzi o wodę/sól fizjologiczną (chodzi o taki roztwór 0.9% NaCl, tak?) to używam obydwu, i nigdy nie napotkałem się z żadnymi problemami. amfetamina ma się tak samo ładnie rozpuścić w roztworze soli fizjologicznej jak w zwykłej wodzie. Mam w moim zestawie zawsze kilka takich jednorazowych ampułek zawierających 2 mL takiego roztworu soli fizjologicznej, bardzo to wygodne.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.