Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawdopodobnie przez Twoje porytko, każdy z kolei z otoczenia oddaję na Ciebie ciepły mocz, daj se spokój i odpocznij
08 grudnia 2022DelicSajko pisze: Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Ile madopru brać? Przed, po, w trakcie, czy wszystko na raz? I jak to zrobić, aby mnie nie zabiło bo nie wiem na ile mocniejsze jest to od zwykłej l-dopy i czy mnie do zawało serca albo padaczki nie doprowadzi.
Dodam, że ja grzecznie nie dorzucam, biorę raz i nigdy nie powyżej 100mg amfetaminy netto. Wiem, że to nie dużo i bez dorzucania jakichś zjazdów nie ma wielkich, ale podatny na nie jestem, a nie mam czasu, żeby sobie zrobić day-off od wysiłku intelektualnego, cały czas muszę być w formie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Bardzie bym ci polecał kwetiapinę na spanie i 200mg sulpirydu na rano.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.