Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 2 / 0
Myślę,że dobrym sposobem będzie napisanie sobie tu nawzajem jak i kogo oszukali "dealerzy"(naprawdę to zwykli oszuści) jak taki towar wyglądał itp. Ja np. nie polecam białego proszku z takim czymś błyszczącym przezroczystym (paski, strasznie jebie to po nosie). To nie feta tylko zwykła "mąka" działanie minimalne.
*fetka*koksik*MDMA*meth*mefka*ziele*gaz rozweselający*tabletki z morfiną*..."Co Cię nie zabije to...(niekoniecznie) wzmocni..."
  • 214 / 1 / 0
Po krótkim rozezaniu w terenie:
-Kiepskie gówno,zmieszane z kreatyną,perfidnie ją czuć.Mam styczność z siłownią kilka lat i wiem co,jak pachnie i smakuje
-"świecący sort" z tym gównem chyba ze świetlówek,jak mi to kumpel pokazał (prawie jak fluorescencyjny władzio) jebłem ze śmiechu.
-Biały sorcik,sypki,bardzo sypki.Od razu czuć w nosie bo ja wiem zawsze mi się kojarzy proszek do prania :-D Typowy proch strzelniczy,szczurek krótszy niż zapałka.
A energii masz od razu tyle że chce się tańczyć.
Jednak przy każdym dobrym władzie,mam wrażenie jakby to był jakiś proszek do prania coś w ten deseń.
Jedną 0,7g potrafi się ostro porobić 4osoby. %-D
  • 3449 / 128 / 8
Nic dziwnego, dawkowanie czystej amfetaminy dla 4 osób z mózgami nie pierwszej świeżości to jakieś 0,2g.
  • 1817 / 108 / 0
mam tak samo,dobry władzio zalatuje mi jakimś proszkiem do prania.
  • 3449 / 128 / 8
Odpowiadając na tytułowe pytanie - ja bym sprawdził pH roztworu za pomocą dowolnego wskaźnika odczynu - najlepiej papierek lakmusowy, 100 sztuk za 15 zł w necie lub sklepie chemicznym, ale sprawdza się też wywar z czerwonej kapusty. Bierze się trochę materiału i rozpuszcza w wodzie, bada się pH. Jeśli jest zasadowe (pH > 7), to wskazuje na chujową domieszkę. Stawiam, że wszystko co Wam wyżera nosy aż do krwawienia, jest zasadowe. Sam wciągałem proszki o przeróżnym pH i obojętne zazwyczaj wcale nie jest żrące, kwaśne (nawet mocno) jest tak przyjemnie piekące, a zasadowe "napierdala jak skurwysyn".
  • 5 / 1 / 0
Tak czytam sobie was i aż mi się coś przypomniało. Kupiłam kiedyś 2 g , na samym początku jak zaczynałam i pamiętam że towar nie dosyć ze był strasznie słaby to zamiast być gorzki, to był w chuj słony! Nie pamiętam czy miał kryształki, ale czy to jest możliwe żeby było mieszane z solą? Spotkał się ktoś z tym?
  • 1 / / 0
więc tak, brałam raz w życiu, teraz drugi. krótko mówiąc jestem żółtodziobem.
amfetamina. dostałam ją nie w woreczku foliowym tylko w tym plastikowym papierku po szlugach, na końcu podpalona,żeby się nie otworzyła. wyglądało to dość podejrzanie.
nie był to proszek, kumpel powiedział,że to jest bez praktycznie żadnych domieszek dlatego jest w "kamyczkach, grudkach". i musiałam sama "rozłupać".
jest idealnie białe i pachnie bardzo chemicznie. w smaku bardzo gorzkie.
po wciągnięciu nic się nie dzieje. niby źrenica trochę lata, ale wydaje mi się,że za bardzo reaguje na światło. od jakiś 30 min nic.
nos bolał długo, nie było to takie ciach jednorazowe.
wiedzie czy to amfa? może za mało wzięłam?
  • 26 / 3 / 0
witam
Spotkaliscie sie z rozowa pasta? Trafil mi sie taki sort w holandi. Rozowy konsystencja pasty do zebow ( nawet troszke rzadsze ) Smak strasznie gorzki i rzracy. Po malym palcu chodzilem kilka godzin nakrecony jak szwajcarski zegarek. Towar widac bym pierwszej klasy. Ale skad taki kolor i taka konsystencja ?
  • 199 / 8 / 0
Ja np. mam tylko "róż' ..już jest wstępnie gdzieś pewnie odwilgacany bo dostaję wilgotny ,wysypany szybko schnie ,moc ta sama tak czy siak..
taki ładny kolor ten róż; ...przynajmniej
  • 4 / / 0
Witam co można powiedzieć o białku w smaku piekącym jak cholera, gorzkawo-chemicznym, w nosie czuć że aż wyżera w środku tkanki, w ustach tak samo, rozpuszczeniu w wodzie nie ulega, pływają grudki, kolor śnieznobiały, wilgotny, mocno śmierdzący chemią. miałam podejrzenia że zżeniono go z proszkiem do prania lub innym gównem, czy tak być mogłooo??? :O
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.