Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jak to jest że jedna jest tego a druga tego koloru np. bardziej wymyślna- różowa.

Dodają do pasty barwnik spożywczy czy ki chuj?
Efekt placebo, mówią że jedna lepsza od drugiej.

Jakie znacie sposoby na kolorowanie speed'a?
  • 577 / 127 / 0
Różowa = niedoczyszczona. Na temat innych kolorów się nie wypowiem.
  • 438 / 18 / 0
ciekawe co z żółtą, kolega kiedyś to walił mówił że ok
i że to nie znaczy, że brudna, choć ciężko uwierzyć
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
domyślam się, że każdy "kolorek" oznacza zanieczyszczenia
  • 1680 / 266 / 0
Ale jak macie różową fetę to dobrze trafiliście, jeśli jest jednorodnie różowa to może być wykurwiście czysta. Inne kolory już nie gwarantują tego. feta redukowana z P2NP na Al/Hg ma różowy kolor, niedoczyszczona.
Największy przegryw na forum
  • 577 / 127 / 0
Kiedyś, dawno temu (lat kilkanaście, kiedy jeszcze nikt o ice nie słyszał) otrzymaliśmy zamiast fety, metę żółtego koloru, w grudkach. Ilość była nieco mniejsza niż zazwyczaj 1g białej + ostrzeżenie od dila, żeby zredukować typowe dawki do 50%, bo to nie przelewki. Szczypało przy wciąganiu jak nic do tej pory, pięćdziesiątka wysyłała w wyższe rejony stratosfery, działało długo i inaczej (lepiej niż feta). Ale jak już mówiłem, to było dawno, dawno temu. W dzisiejszych realiach biznesowych to by już pewnie się nie zdarzyło? :)
  • 1680 / 266 / 0
Jakim cudem, skoro meta kosztuje 150-200zł za gram, a amfetamina dawniej zawsze stała po 30zł? :)

Nie mówię, że to niemożliwe, kiedyś faktycznie chodziły po Polsce żółte sorty amfetaminy, które robiły mocno. Chociaż to co ja brałem żółtego 10 lat temu nie było w grudach tylko takim brudnym pudrze o dziwnej konsystencji, klepało jak feta.
Największy przegryw na forum
  • 577 / 127 / 0
Widzisz, to było tak dawno temu (1999-2000), że wtedy było możliwe. Za tę samą cenę dostaliśmy tego mniej niż fety oczywiście, ale tylko trochę mniej. Dla fabryki, która nota bene była w wiosce kilka km od miasta, zrobić raz metę z amfy to była pestka. Cena mety nie wynika w ogóle z trudności jej wytwarzania. Wtedy były inne realia biznesowe, teraz są inne. Dlatego teraz to się wydaje takie nierzeczywiste, a jednak miało miejsce. :)
  • 692 / 70 / 0
Dokladnie tak. U nas w miescince lata rozowa plastelina, ktora jest niewiarygodnie mocna w sensie euforycznym. 30zl za gieta to smieszna cena jak na taka jakosc.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 4922 / 859 / 0
Najlepsza jaka jadlem byla zolta, takze nie ma co sie zrazac kolorem. A swoje przejadlem, , nie bede sie chwalil ile zjadlem zreszta juz kiedys o tym pisalem ale powiem tylko ze wiekszosc ludzi jakby to uslyszala to by zrobila oczy jak 5 zl i zapytala czy mowie powaznie.

Co do tych rozowych amf to u mnie calkowicie na odwrot, byly zazwyczaj to najslabsze sorty w moim przypadku ale oczywiscie wam wierze, mam takze znajomych ktorzy zachwalali rozowa, takze roznie to bywa.

A tak w ogole to juz dwa lata nie spotkalem sie z Beata, probowala mnie uwiesc i widzialem ja z 5 razy jak lezy i czeka ale postanowilem sobie ze nie chce juz znac tej suki :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.