Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Jeśli o mnie chodzi to odkąd biorę ( w miarę rozsadnie) T zmienil się mój stosunek do sportu. Kiedyś istotne było dla mnie poprawiać wyniki, tyrać wydajniej, pilnować diety. Teraz fitness jest dla mnie czymś innym. Ujebalem sobie ze skoro ciągle, pomimo tej narkomanii zmuszam się do 3 treningów na tydz, to nie jest aż tak źle. Jakoś mam wolę by się przetyrac po pracy od tak dla lepszego samopoczucia. Udowadniam sobie ze sa tez metody na poczucie się dobrze. Zdrowe , wymagające silniejszej woli.
AHA- Jeśli chodzi tycie to od 6 lat jak biorę tramadol- zarówno waga jak i sylwetka bez zmian. Serio...
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
@polymerase poczytaj o czymś co zwie się "skurcze zwieracza Oddiego". Szczególnie narażone na to są osoby z wyciętym woreczkiem żółciowym. Z moich doświadczeń najczęściej powodowały to kodeina i morfina.
08 października 2023FotherMucker pisze: @porkchop Znaczy się trenujesz 6 lat na trampku i efektów zero?
Testosteron to raczej nie buzuje we mnie, wiadomo bo czuje po libido.
Z formy i sylwetki niemniej jestem happy- kratka na brzuchu jest, db wyglądam.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.