Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Wyobraźcie sobie, że ten Poltram dostałam bezpłatnie. Zdziwiło mnie to, bo za pięćdziesiątki, nawet wypisane na "P" trzeba jednak pare groszy zapłacić (około 2,50), a to dostałam zupełnie za darmo.
sproboj pokruszyc kilka tych tabletek na proch czyms twardym i zalej wodąpomieszaj i przefiltruj moze i trzeba troszke wiecej wody niż do zwykłych ale to nie jest chyba problem podac sobie dozylnie nawet 10 ml wody.
zawsze mozna je zjesc ;) ja tak przynajmiej robilem. gryzlem je (smacznego) albo kruszylem na proszek zalewalem wodą i pilem
Oto instrukcja:
Skladasz kartke papieru na pol. Nastepnie wkladasz do srodka interesujaca cie ilosc poltramu retard i rozgniatasz (najlepiej szklanka z plaskim dnem). Troche sie pokrusza i poprzyklejaja do kartki, wiec trzeba miec np. dowod osobisty albo cos plaskiego i twardego zeby wszystko zeskrobac. Tak pokruszone zostawiasz na tej samej zlozonej na pol kartce i walkujesz mocno szklanka. Otwierasz i masz proch, tyle ze poprzyklejany do kartki, wiec znow uzywasz dowodu zeby wszystko zeskrobac. Proch sypiesz na lyzke, zalewasz woda i gotujesz, znaczy sie podgrzewasz zapalniczka lyzke od spodu (najlepiej miec dwie i zmieniac co 10-15 sekund jedna na druga, zeby dac ostygnac troche jednej, bo moze ja szlag trafic z goraca jak za dlugo sie pali). Aha i uzywajcie tylko zapalniczek gazowych, nie zadnych swieczek itp.! Jak zacznie wrzec i wszystko sie rozpusci bierzesz pol filta od szluga np. (moze byc tez kawalek waty, ja osobiscie preferuje filtry od szlugow), kladziesz go na lyzke i zaciagasz roztwor strzykawka (lepiej poczekac az roztwor ostygnie, cieply wylewa sie ze strzykawki). Potem mozna jeszcze raz zalac lyzke zimna woda, zamieszac czyms (np. oslonka na igle) i zaciagnac przez filtr od szluga np. jak juz wczesniej pisalem. Taki roztwor jest gotowy do strzalu. Ot i cala filozofia. Bralem i biore tak juz dlugi czas i wszystko ze mna ok. To tyle.
edit. ALE pod wpływem ciepła się rozpuszcza! Idę gotować kolacje ;-)
ewdit2. Eeee... Retardy...dużo roboty, a wjazd jakby gorszy, smak troche dziwny i działanie jakby słabsze. Chociaż hm, wczoraj poszedł gram a teraz 800 to może i dlatego.
Gargamel jak rozumiem, Ci też po zagotowaniu na łyżce zostaje dziwna papka? Nie tramadol, bo ma inną konsystencję, grudkowato-woskową. I jeszcze jedno, Ty zdrapujesz coś z tabletek zanim je rozkruszysz? (ja nie)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.