Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Biorę tramal od około 8 miesięcy w dawkach 300-400 mg, czasami większych, od jakiegoś czasu próbuje odstawić z mierny skutkiem i oczywiście przy redukcji dawek typowe skutki uboczne, zimne dreszcze, katar, depresja itp.. Pewnego razu postanowiłem wspomóc się sunifiramem który zalegał mi w szafce. Ku mojemu zdziwieniu wszelkie objawy odstawienia przy jednoczesnym stosowaniu suni zniknęły, a nawet czuje się trochę lepiej niż normalnie. Zadnej depry, dreszczy itp. I nawet chęć na dorzutke trochę się zmniejszyła. Będąc pod wpływem działania suni, postanowiłem do końca zjeść co miałem czyli 300 mg i o dziwo nie odczułem żadnych efektów.
Czy ktoś z was może też testował takie połączenie przy odstawce trampka ? Jestem ciekaw czy to tak zadziała u innych czy tylko na mnie.
Takie pytanie.
Czemu to tak dziwnie działa biorąc 50mg pierwsze trzy godzinki jest pięknie euforia, banan na twarzy, koncentracja. A potem nagle wchodzi takie mega wkurwienie, nie można na niczym się skupić, wszystko wkurwia i irytuję, a z uśmiechu robi kamienna twarz o wyrazie głębokiej depresjii, jednym słowem efekt porycia bani.
Scalono ~ Atro
A mozna jebnac to IV, w sensie ten syropek? Czy to tez bedzie przez cyp2d6 szlo?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.