Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
tak braciak
  • 2122 / 351 / 0
@lol 0 tol na opio. 4 mg klona + 150 kody syrop. Będzie jakaś synergia?
like the others before you
one by one we will take you
  • 3901 / 563 / 0
klon ci moze zepsuc faze, bardzo duza dawka. to normalna dla ciebie?
niektorzy mowia, ze pomaga, inni ze zabija faze. musisz sie przekonac.
moim zdaniem dodatki do opio sa zbedne %-D moze sprobuj z mniejszą dawką najpierw, 1-2mg moze.
  • 2122 / 351 / 0
Pomyślałem że nie zaszkodzi bo kode/opio ostatnio to z 5 lat temu zażyłem. Dokupić jeszcze 150 kody?

Fuzja - D5

ja po kodzie nie mam fazy nigdy., myślałem że z klonem jakoś wejdzie

edit: 300 kody łącznie jeszcze 150 dorzuciłem. Ciekawe czy coś zatrybi.

Fuzja - D5

Zatrybiło. Noddy swędzenie bomba opór. Świętuję mały sukces :D
  • 516 / 111 / 7
Polecam wszystkim ogarnąć się z napierdalaniem kody i walić to jak najrzadziej. Niezłą satysfakcję mam że od lutego do teraz dzięki dużym przerwom tolerka mi się zmniejszyła z 1080mg kody (albo 120 oxy) do 450 kody i działa jak za dawnych czasów!
  • 662 / 39 / 0
Ja właśnie zszedłem dzisiaj z ciągu i zajebałem ostatnie jak narazie 240mg i wczoraj 150mg, oczywiście nic nie czułem jej XD ale chuj wie jak jutro będzie czy nie pójdę po 2x16 thioco.. OBY NIE. A ciąg miałem od października do maja (8msc) i w tym może max 30dni w które nie waliłem 😛
Ostatnie dni były masakryczne, wchodzenie na 20mg esci (2tyg nie brałem 10mg i odrazu na 20mg wchodziłem), wchodzenie na drugi lek i odstawka kodeiny.. No tydzień koszmarny, ale za to pierwsze spotkanie z pregabalina i jakoś poszło 👌 %-D
  • 516 / 111 / 7
Oj to współczuję z tym ciągiem taki długi musi być mega męczący mi się zdarzały tylko kilkudniowe ale i tak przez spróbowanie mocniejszych opiatów kilka miesięcy temu sobie rozjebałem tolerke tak że dopiero teraz jest na zadowalającym poziomie. W każdym razie powodzonka we wszystkim %-D
Ja sobie zrobię około 2 tygodnie przerwy jeszcze i wtedy zmniejszę dawkę do 390mg może porobi zobaczymy :D
  • 2122 / 351 / 0
Sama koda to w moim mniemaniu syf i nigdy nie działa. Natomiast w połączeniu z benzo (w moim przypadku z klonazepamem) miałem jedną z mocniejszych faz w życiu. Wypiłem 2 syropy i zjadłem 2 klony.
  • 1195 / 223 / 32
06 maja 2021Kazuy4 pisze:
Sama koda to w moim mniemaniu syf i nigdy nie działa.
Na jednych działa wspaniale, a na innych subtelnie (by nie powiedzieć słabo) i zupełnie nie tak, jakby sobie tego życzyli. Widać należysz do drugiej grupy.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2122 / 351 / 0
Tak, ale z klonem działa wybornie. Aż się właśnie znowu do apty kopsnąłem 2 op Thiocodinu dzifka mi sprzedać 2 syropów nie chciała. Najpierw ją zwyzywałem, następnie zaczepiłem jakiegoś gościa podszedłem z nim i na jej oczach on mi to kupił haha. Mina tej tępej szmaty była bezcenna, a zacięta jak ja p.... była. Lol. Okej. 2 klony + 300 kody :mniam:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.