kodeine biore od jakis 4 lat...
Na poczatku dzialala jakby Jezus zszedl z niebo, przytulil mnie i ulozyl mnie do lozka.
Potem juz nie dzialala wcael, a i tak bralrem. Wyszedlem z uzaleznienia fizyczngo, ale wrocilem,
bo psychicznie jestem uzalezniony od spaceru do apteki.
Byl okres jakos 2 lata temu, bo 5 tygodniowym pobycie w szpitalu, jak wrocilem i zarzucilem kode
to dzialala mega mocno tak przez 5 dni, potem sie wylaczyla.
Czy jest jakis sposob zeby przywrocic magie tego srodku? Czy tylko juz prosta droga do majki?
A najlepiej zacznij chodzić do apteki po witaminy, jeśli od wizyt tam jesteś uzależniony.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
@lol
naprawdę, po pierwszym leczeniu, za namową śp. Marka K.
Na 100% - kupując zobaczyłem że jest tam kodeina i już wiedziałem że wszystkie objawy grypy natychmiast przejdą. Oczywiście zależało mi najbardziej na tym żeby móc pracować bez bólu głowy i kataru
Co do tej euforii nie dogadaliśmy się - ja tylko twierdzę że w ciągu wystarczy raz wziąść majkę czy herę i powrót do kodeiny jest niemożliwy bo nie daje haju niezależnie od dawki. Po odtruciu euforia wraca. Czasem wystarcza nawet 10 dni.
17 kwietnia 2021ChlopcyTramalowcy pisze: Siemano! Znacie jakiś lepszy sposób na filtrację ekstraktu z tabletek z kodeina i paracetamolem niż filtr do kawy? Dosyć dużo wody razem z koda zostaje w tym gównie ;/
19 kwietnia 2021yupwhiteisbeautiful pisze: A na przykład u mnie jest dziwna sytuacja. Było mówione o euforii a więc do tego też się odniosę. Ostatnio można powiedzieć koda w końcu na mnie działa ( kiedy zwiększyłem dawki z 500mg do 750mg ) Normalnie czuje wejście, nawet ciepło na ciele poczułem od nawet nie pamiętam jakiego czasu, hiastmina wyskoczyła przepięknie bo ryj miałem cały spuchnięty i czerwony. Ale.... Ale nie było w tym żadnej euforii. Przecież wszystko niby gra, klepło dobrze, wszystkie efekty na to wskazują zatem czemu nie odczuwam tego szcześcia? Może to kwestia wypalonych neuronów związanych z dopaminą? Do majki mi się nie śpieszy, tramal ma mi jeszcze dużo do zaoferowania. Ale najbardziej brakuje mi tej euforii, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz ją czułem....Niech się ktoś mądrzejszy wypowie![]()
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Filtr jest do bani, bo strasznie wolno idzie.
Lepiej wez reczniki papierowe albo 3 chusteczki. Tylko nie mogą być najtansze. Jakis czas temu jak wzialem.w aptece antodol i chusteczki to przy dociskaniu chustek oczywiscie pękło. Zaopatrz się w "high-endowe" chusteczki.
Robisz tak
20 tabletek do szklanki -> zalewasz b cieplą wodą z 80ml. Zamieszaj łyżką, momentalnie się rozpuszczają
Wpierdalasz do zamrazalnika 2 szklanki, jedną z roztworem i drugą, zeby miec wodę do zalania.
Czekasz 10minut, paracetamol się wytrąca, wyjmujesz szklanki
Bierzesz 3 chusteczki i kolejną szeroką wysoką szklankę, moczysz razem te 3 chustki zimną wodą, wkladasz je w szklankę, zeby filt byl szeroki i jak najnizej
Przelewas lodowaty roztwor antka, mozesz troche mieszac lyzką i czekasz
Jak przestanie leciec oblewasz lodowata wodą te mase tabletkową, ktora jeszcze zostala i zalewasz filtr (nie za duzo, kilkadziesiat ml)
Troche sobie mieszasz i czekasz az zleci
Potem znowu zalewasz resztki masy tabletkowej wodą i 2 raz zalewasz filtr
Czekasz az zleci
Potem chwytasz delilatnie filtr i lekko przyciskasz
Wyciskasz powoli az chustki będą suche
Przy takiej ekstrakcji wydajnosc to ok 90%, a dzieki lodowatej wodzie nie ma za duzo paracetamolu
Idealnie powinien ci wyjsc klarowny roztwor, ze przez szklankę widzisz litery na kompie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.