kodeine biore od jakis 4 lat...
Na poczatku dzialala jakby Jezus zszedl z niebo, przytulil mnie i ulozyl mnie do lozka.
Potem juz nie dzialala wcael, a i tak bralrem. Wyszedlem z uzaleznienia fizyczngo, ale wrocilem,
bo psychicznie jestem uzalezniony od spaceru do apteki.
Byl okres jakos 2 lata temu, bo 5 tygodniowym pobycie w szpitalu, jak wrocilem i zarzucilem kode
to dzialala mega mocno tak przez 5 dni, potem sie wylaczyla.
Czy jest jakis sposob zeby przywrocic magie tego srodku? Czy tylko juz prosta droga do majki?
A najlepiej zacznij chodzić do apteki po witaminy, jeśli od wizyt tam jesteś uzależniony.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
@lol
naprawdę, po pierwszym leczeniu, za namową śp. Marka K.
Na 100% - kupując zobaczyłem że jest tam kodeina i już wiedziałem że wszystkie objawy grypy natychmiast przejdą. Oczywiście zależało mi najbardziej na tym żeby móc pracować bez bólu głowy i kataru
Co do tej euforii nie dogadaliśmy się - ja tylko twierdzę że w ciągu wystarczy raz wziąść majkę czy herę i powrót do kodeiny jest niemożliwy bo nie daje haju niezależnie od dawki. Po odtruciu euforia wraca. Czasem wystarcza nawet 10 dni.
17 kwietnia 2021ChlopcyTramalowcy pisze: Siemano! Znacie jakiś lepszy sposób na filtrację ekstraktu z tabletek z kodeina i paracetamolem niż filtr do kawy? Dosyć dużo wody razem z koda zostaje w tym gównie ;/
19 kwietnia 2021yupwhiteisbeautiful pisze: A na przykład u mnie jest dziwna sytuacja. Było mówione o euforii a więc do tego też się odniosę. Ostatnio można powiedzieć koda w końcu na mnie działa ( kiedy zwiększyłem dawki z 500mg do 750mg ) Normalnie czuje wejście, nawet ciepło na ciele poczułem od nawet nie pamiętam jakiego czasu, hiastmina wyskoczyła przepięknie bo ryj miałem cały spuchnięty i czerwony. Ale.... Ale nie było w tym żadnej euforii. Przecież wszystko niby gra, klepło dobrze, wszystkie efekty na to wskazują zatem czemu nie odczuwam tego szcześcia? Może to kwestia wypalonych neuronów związanych z dopaminą? Do majki mi się nie śpieszy, tramal ma mi jeszcze dużo do zaoferowania. Ale najbardziej brakuje mi tej euforii, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz ją czułem....Niech się ktoś mądrzejszy wypowie![]()
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Filtr jest do bani, bo strasznie wolno idzie.
Lepiej wez reczniki papierowe albo 3 chusteczki. Tylko nie mogą być najtansze. Jakis czas temu jak wzialem.w aptece antodol i chusteczki to przy dociskaniu chustek oczywiscie pękło. Zaopatrz się w "high-endowe" chusteczki.
Robisz tak
20 tabletek do szklanki -> zalewasz b cieplą wodą z 80ml. Zamieszaj łyżką, momentalnie się rozpuszczają
Wpierdalasz do zamrazalnika 2 szklanki, jedną z roztworem i drugą, zeby miec wodę do zalania.
Czekasz 10minut, paracetamol się wytrąca, wyjmujesz szklanki
Bierzesz 3 chusteczki i kolejną szeroką wysoką szklankę, moczysz razem te 3 chustki zimną wodą, wkladasz je w szklankę, zeby filt byl szeroki i jak najnizej
Przelewas lodowaty roztwor antka, mozesz troche mieszac lyzką i czekasz
Jak przestanie leciec oblewasz lodowata wodą te mase tabletkową, ktora jeszcze zostala i zalewasz filtr (nie za duzo, kilkadziesiat ml)
Troche sobie mieszasz i czekasz az zleci
Potem znowu zalewasz resztki masy tabletkowej wodą i 2 raz zalewasz filtr
Czekasz az zleci
Potem chwytasz delilatnie filtr i lekko przyciskasz
Wyciskasz powoli az chustki będą suche
Przy takiej ekstrakcji wydajnosc to ok 90%, a dzieki lodowatej wodzie nie ma za duzo paracetamolu
Idealnie powinien ci wyjsc klarowny roztwor, ze przez szklankę widzisz litery na kompie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.