14 stycznia 2021TrailerParkBoys pisze: @esios
Jak bierzesz paro. to kodeina nie będzie działała
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Gorzej, że jakby osłabia działanie paro, tak że depresja zaczyna wychodzić na wierzch...
Naprawdę nie potrafię sobie odpowiedzieć, czy to się opłaca, mimo że stosowałam ten miks już ze sto razy. Tylko że zawsze miałam dużo bardziej wyjebaną tolerkę, niż teraz.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
z fartem
Odnośnie problemów z brzusiem, to opis doprawdy szczegółowy. Oczywiście, współczuję. Jednak pijąc teraz piwko i przeczytawszy to, zaczęło mnie zastanawiać czy na forach o innej tematyce także znajdzie się takie przemyślenia. Jest to jeden ze skutków ubocznych, które doskwierają większości nałogowych ćpunów. Część związana z paracetamolem mnie zainteresowała.
Jeśli kto podatny na dxmy, to reszty odczynników nie poczuje na satysfakcjonującym poziomie.
Ciekawe, że przy próbie odstawienia pojawia się dziwne uczucie - mianowicie odczuwam kilku sekundowe fale w głowie, jakby nagły napływ krwi, lub coś w tym stylu. Czy ktoś z was miał podobnie?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.