Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 290 / 2 / 0
Osobiscie wolałbym nie wydawać jednorazowo prawie 600zł na kodeine. Nie zamawiałem i nie zamówie takich ilości bo dla mnie to nie ma sensu, ale możesz próbować. Kiedyś się uda.
  • 622 / 1 / 0
Rozumiem, że wierzysz w to, że "niedajboże" mógłbyś rzucić ćpanie zanim zjesz te 100 paczek? %-D
Ja jestem realistką i wiem, że mi to niestety nie grozi
  • 189 / / 0
antropolog pisze:
Osobiscie wolałbym nie wydawać jednorazowo prawie 600zł na kodeine. Nie zamawiałem i nie zamówie takich ilości bo dla mnie to nie ma sensu, ale możesz próbować. Kiedyś się uda.
zabraknie ci hajsu, farmaceutki już będą cie poznawać i nie chętnie będą ci sprzedawać ten staff to zobaczysz ze lepiej kupić z dozu i mieć 600mg na kilka dni niż codziennie do dilerni

meria a co to za problem zamówić parę pak w kliku aptekach i odebrać w jeden dzień wszystkie
myślisz ze dadzą Ci hurtowo 100 pak thio :nuts: już ta kodeina niezłe ci łeb wyżarła
  • 290 / 2 / 0
Po prostu, nie mam jak uzbierać tyle kasy jednorazowo. Wszystko co mam, wypierdalam na kode. Poza tym nie miałbym gdzie tego trzymac, wszystko wywalam na bierząco.
Prawda, poznają mnie w wiekszosci aptek w moim miescie, ale są takie których nie odwiedzam, zeby miec zawsze jakąś alternatywe.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2122 / 267 / 0
antropolog pisze:
Poza tym nie miałbym gdzie tego trzymac, wszystko wywalam na bierząco.
Jak powyciągasz listki to będziesz mógł to trzymać caly czas w plecaku, chyba do plecaka nikt Ci nie zajrzy? Problem z taką iloscią kody polega na czymś innym, a mianowicie moze wzrosnać zużycie tejże :) Ja juz takie cos przetestowałem jak zamawiałem po 8 opakowań z dozu. Na początku wystarczały mi 3 opakowania dziennie, aż w końcu zaczalem zużywać te 8 i często jeszcze było mi malo. Zaczynało sie od myslenia "a, mam 8 opakowań, to dziś moge sobie wziać wiecej, jutro wrócę do starych dawek".
  • 3309 / 22 / 0
A tam można kupować takie ilości? Parę osób w innym temacie (też o kodzie) pisało o 5 opakowaniach.
  • 140 / / 0
angor animi pisze:
A tam można kupować takie ilości? Parę osób w innym temacie (też o kodzie) pisało o 5 opakowaniach.
pewnie na dwoch kontach leci :cool:
Uwaga! Użytkownik chru jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 59 / 0
Codziennie kupujesz po 5 i tyle. Albo robisz po kilka takich samych zamówień i powiesz, że Ci "komputer szwankuje i się zrobiło tak, ale skoro są to odbierzesz" i tyle.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 622 / 1 / 0
Zrobiłam sobie kiedyś taki spacerek i w jedno popołudnie kupiłam 20 paczek w 10 aptekach, potem przesypałam do słoiczka po multiwitaminie i leżało sobie niewinnie w kuchennej szufladzie, obok witaminy C, zyrtecu i leków na sraczkę:) Codziennie zjadałam tyle thiocodinków ile planowałam, nie kusiło mnie żeby zjeść więcej, wystarczyło dokładnie na tyle dni na ile miało wystarczyć.
Pewnie pierwszą sobotę następnego miesiąca spędzę podobnie, chociaż tym razem spróbuję zdobyć więcej, obejdę tyle aptek ile dam radę :-)
Niezależnie od tego przez internet też spróbuję zamówić, chociaż może rzeczywiście nie 100. I będzie miło - codziennie ćpanie, ale żadnego latania codziennie po aptekach i wstydu. Tak, wstydu, bo jeszcze mi się nie zdarzyła odmowa sprzedania thio, daleko mi do "wizerunku" kinderćpuna, jednak czasem mam wrażenie że patrzą na mnie ... hm... nasuwa mi się może idiotyczne ale takie właśnie porównanie, że patrzą na mnie trochę jak na ... nieszczęsną babę, która uzależniła się od morfiny zjadając kilogram makowca u cioci na imieninach ...albo coś w tym stylu, troszkę z politowaniem.
Może kodeina łba mi nie zjadła, ale troszkę w nim poprzestawiała, skoro kodeinowe ciągi planuję sobie z wyprzedzeniem %-D
Gorzej, ja nawet już teraz planuję, jakim "systemem" będę potem leczyć skręta...
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011 przez meira, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 2122 / 267 / 0
chru pisze:
pewnie na dwoch kontach leci :cool:
haha, normalnie padlem :) 8 opakowań, bo 4 thio i 4 antki. Później zamawiałem sam antidol, thio mialem taniej w aptece naziemnej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.