Ja jestem realistką i wiem, że mi to niestety nie grozi
antropolog pisze:Osobiscie wolałbym nie wydawać jednorazowo prawie 600zł na kodeine. Nie zamawiałem i nie zamówie takich ilości bo dla mnie to nie ma sensu, ale możesz próbować. Kiedyś się uda.
meria a co to za problem zamówić parę pak w kliku aptekach i odebrać w jeden dzień wszystkie
myślisz ze dadzą Ci hurtowo 100 pak thio :nuts: już ta kodeina niezłe ci łeb wyżarła
Prawda, poznają mnie w wiekszosci aptek w moim miescie, ale są takie których nie odwiedzam, zeby miec zawsze jakąś alternatywe.
antropolog pisze: Poza tym nie miałbym gdzie tego trzymac, wszystko wywalam na bierząco.
angor animi pisze:A tam można kupować takie ilości? Parę osób w innym temacie (też o kodzie) pisało o 5 opakowaniach.
Pewnie pierwszą sobotę następnego miesiąca spędzę podobnie, chociaż tym razem spróbuję zdobyć więcej, obejdę tyle aptek ile dam radę :-)
Niezależnie od tego przez internet też spróbuję zamówić, chociaż może rzeczywiście nie 100. I będzie miło - codziennie ćpanie, ale żadnego latania codziennie po aptekach i wstydu. Tak, wstydu, bo jeszcze mi się nie zdarzyła odmowa sprzedania thio, daleko mi do "wizerunku" kinderćpuna, jednak czasem mam wrażenie że patrzą na mnie ... hm... nasuwa mi się może idiotyczne ale takie właśnie porównanie, że patrzą na mnie trochę jak na ... nieszczęsną babę, która uzależniła się od morfiny zjadając kilogram makowca u cioci na imieninach ...albo coś w tym stylu, troszkę z politowaniem.
Może kodeina łba mi nie zjadła, ale troszkę w nim poprzestawiała, skoro kodeinowe ciągi planuję sobie z wyprzedzeniem
Gorzej, ja nawet już teraz planuję, jakim "systemem" będę potem leczyć skręta...
chru pisze: pewnie na dwoch kontach leci
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.