Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 171 / 8 / 0
Po kodzie mam problem z oddawaniem moczu :( tzn czuje parcie a nie mogę..
już wkurwia mnie to uczucie .. wcześniej tego nie miałem. Co mam zrobić ?
  • 1718 / 9 / 0
Cewnikowanie.
  • 114 / 1 / 0
Usiądź, wyluzuj sie i cierpliwie czekaj. Ponoć polewanie fiuta ciepłą wodą pomaga. ; o
  • 678 / 10 / 0
trzymaj ;p
  • 574 / 3 / 0
Może mniej ćpaj, ewentualnie idź do lekarza. Może masz problemy z prostatą.
  • 983 / 16 / 0
Paluch w dupsko i naciskanie prostaty %-D

Tak serio to też mnie lekko przytyka po kodzie, tylko wystarczy się postarać, że wytłumaczę obrazowo, koda powoduje zaparcie wiec możesz cisnąć mocniej niż zazwyczaj bez obaw o obsranie się.
Spróbuj jak dziewczynka na siedząco, tak jest łatwiej lać.
  • 1997 / 120 / 0
jest już wątek Opiaty, a oddawanie moczu. Ten topik zamykam,a dyskusję proponuję przenieść tam.
Zablokowany
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.