Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1327 / 336 / 12
co do tej dostępności to bym polemizował bo o ile w wawce czy większych miastach nie ma problemu, tak reszta polski wypada miernie, np u mnie całe miasto zjeździłem i konkretnie tego mojego suszu nigdzie nie było (no ale fakt aurory od zajebania) i finalnie musiałem się pofatygować do stolycy,

mimo wszystko ciężko narzekać tzn paliłem mocniejsze odmiany ale szczerze optowałbym bardziej za opcją kupna w detalu i nawet za tego 1 gieta zapłacić kilkanaście złotych więcej niźli wykupować całą recke a potem smolić do końca wora i jeszcze dalej bo odkąd tylko jest w mych łapskach to chodze spizgany od rana do wieczora, tia pierdolę bateryjki %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12516 / 2427 / 0
U mnie jest tylko jedna apteka, więc o promocjach to sobie można pomarzyć. Wciskają z maksymalną ceną i jeszcze z tą dodatkową opłatą w tym aptecznym opakowaniu z karteczką. Nie wiem, czemu inne apteki nie chcą sprowadzać suszu, a jest ich pełno.
Poza tym u mnie nie ma w ogóle opcji wizyty - trzeba jechać do większego miasta ponad 100km.
  • 91 / 39 / 0
Siema
Gdyby ktoś chciał zobaczyć co oferuję niemiecka apteka i za ile to wrzucam link do kliniki w której się lecze.
https://shop.dransay.com/products?vendo ... ce%22:true}
Ostrzegam że można dostać oczoplasu i slinotoku.
Po legalizacji rząd niemiec poluzował prawo i teraz każdy może zostać pacjentem,nawet turysta.
Przed legalem było to bardzo trudne.
A jak dostać receptę?
Dużo łatwiej niż w Polsce.
Wystarczyło się zarejestrować na stronie kliniki i odpowiedzieć na kilka prostych pytań. Co ciekawe klinika podpowiada co zaznaczyć żeby było si.
Bez żadnych teleporad dokumentacji lekarskiej itp.
To My decydujemy co chcemy i ile chcemy a lista jest sroga.
Na jednej recepcie mogą być maksymalnie 3 odmiany. Wszystko musi być z jednej apteki która też wybieramy.
Ilość chyba nieograniczona bo mozna i 100g jednej odmiany zamówić hehe.
Koszt recepty to 14e -60zl
Wygląda to tak że wybieramy 3 odmiany z jednej apteki,opłacamy receptę.
Nasza klinika kontaktuję się z apteka a gdy już apteka ogarnie zamówienie kontaktuję się z nami.
Ja opłaciłem receptę wczoraj i dziś dostałem maila ze zamówienie czeka.
Zamówienie można odebrać osobiście albo kurierem,mozna też zamówić gościa co wozi jedzenie i odbierze za nas.
W gratisie dostałem regulator wilgotności i krem do twarzy z CBD hehe
P.S Może to info się komuś przyda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2025 przez Szuuuuuuu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2255 / 383 / 0
Robi wrażenie jaka jest sytuacja zza zachodniej granicy , a odmiany wyglądają o wiele lepiej niż większość z polskiej apteki, jakbyśmy dostawali towar gorszej jakości, s-laby to jak badyle.
  • 91 / 39 / 0
Ceny też bardzo eleganckie.
W mojej niemieckiej klinice pierwsza recepta jest za free druga 60zl
Przykładowo w mojej byłej klinice z Warszawy IZWW pierwsza wizyta 200zl druga 120zl.
Polska bogaty kraj Pan.
Jak na Polskie warunki to koper był też drogi, nie wiem jak jest teraz bo nie śledzę.
  • 1180 / 321 / 2
wszystko spoko, ale nie offTOPUJMY hehe, nazwa wątku to: medyczna marihuana W POLSCE niestety nie ma wątku jak to wygląda w innych krajach, więc jak coś @Szuuuuuuu mogę wydzielić taki wątek z Twojego postu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.