Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
19 września 2023trzykrotnie pisze: Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
Ogólnie wygląda kozacko. Może po prostu właśnie za dobre aż cie wyjebało z kapci
19 września 2023trzykrotnie pisze: Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
09 września 2023davidoffffffffff pisze: Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Po samym zdjeciu nie sposob poznac .
Ja tym razem zamowilem sobie haszyk , do tej pory praktycznie tylko topy jarane wiec bedzie cos na odmiane . Normalnie sie mieli w mlynku i do vapa czy jeszcze jakas obrobka potrzebna ?
06 sierpnia 2023bortel420 pisze: Przepraszam, że piszę tu ale nie wiem jak zrobić posta bo dopiero weszłem w tą strone.
Witam. W skrócie moje życie chyba dobiega końca jak nie ma rozwiązania. Potrzebuje pomocy. [/note]
Po prostu jesteś narkomanem, oszukujesz wszystkich dookoła i byćmoże siebie samego też. Im wcześniej to sobie uświadomisz, tym dla Ciebie lepiej.
Z ziołem można żyć elegancko ale jak się nie potrafi to trudno.
Fuzja - D5
09 września 2023davidoffffffffff pisze: Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.