Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 3 / 0
Jak z dostępnością?
W moim malym miescie uslyszalem ze pusto na magazynie od 3-4 tyg i żebym szukał w innym mieście.
Aurora 20%
  • 88 / 11 / 0
W Warszafce aurora 20 praktycznie w każdej aptece.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3460 / 731 / 9
Ciekaw jestem jak to wygląda od kuchni. Na klonach pewnie lecą? I nie chodzi mi tu tylko o klonazepam. W sensie jak wyrabiają się z podażą growerzy Aurory.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 47 / 17 / 0
Zgienty, tak w skrócie wygląda produkcja Aurory:

https://www.youtube.com/watch?v=IBW34r4JbWA
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
  • 4379 / 703 / 2117
24 listopada 2022muproject pisze:
Jak z dostępnością [...]
Szczecin, dziś krótki przelot po aptekach (w okolicy) bo ziomek kupował kolejną. Byliśmy w trzech zanim wydali mu w/w odmianę. Ogólnie to chyba też kwestia dzielnicy (tak nam powiedziano), bo np. apteki w stricte centrum Szczecina zaopatrywane są podobno bardzo dobrze, my na odległej dzielnicy byliśmy, także może to mieć też przełożenie na inne miasta.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 778 / 51 / 1
Czy po waporyzacji, resztki suszu trzeba podać dekarboksylacji?
Czy od razu można z tego zrobić ciasteczka?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 791 / 142 / 0
Nie trzeba, można od razu zrobić ciasteczka.
  • 3363 / 355 / 0
Przypominajka. Warto zapytac farmaceute w swojej ulubionej aptece, niekoniecznie w aptekach ponizej wymienionych. W koncu data waznosci obowiazuje wszystkie apteki. :)
17 listopada 2022FajnieJest pisze:
Uwaga: Aurora 8/8 10g za 280zl u dostania w aptekach Premium-Lek Katowice MNO8, oraz w Lublinie. Data waznosci: 31/12/2022. Info z instagrama @konopnyfarmaceuta
Gdyby kogos interesowalo jak wygladaja topki medycznej. :)
Po lewo Aurora 22% aka Ghost Train Haze - sativa.
Po prawo Canopy Growth 8%/7% THC/CBD. Nie znam "niehandlowej" nazwy odmiany.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 480 / 73 / 0
@FajnieJest jak wypada aurora 22 na tle Canopy Growth 8%/7%?
Ładniutka na aurora, niestety nie ma jej w Warszawie :(

Canopy Growth 8%/7% mam i bardzo fajnie na mnie działa, lubię ten stan pobudzenia i kreatywności. Mam nadzieję, że jeszcze lepszy efekt jest po Aurorze 22.
  • 58 / 12 / 0
A ile gramów ABV zjadacie naraz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.