W moim malym miescie uslyszalem ze pusto na magazynie od 3-4 tyg i żebym szukał w innym mieście.
Aurora 20%
24 listopada 2022muproject pisze: Jak z dostępnością [...]
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czy od razu można z tego zrobić ciasteczka?
17 listopada 2022FajnieJest pisze: Uwaga: Aurora 8/8 10g za 280zl u dostania w aptekach Premium-Lek Katowice MNO8, oraz w Lublinie. Data waznosci: 31/12/2022. Info z instagrama @konopnyfarmaceuta
Po lewo Aurora 22% aka Ghost Train Haze - sativa.
Po prawo Canopy Growth 8%/7% THC/CBD. Nie znam "niehandlowej" nazwy odmiany.
Ładniutka na aurora, niestety nie ma jej w Warszawie :(
Canopy Growth 8%/7% mam i bardzo fajnie na mnie działa, lubię ten stan pobudzenia i kreatywności. Mam nadzieję, że jeszcze lepszy efekt jest po Aurorze 22.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.