oszolom pisze:Transtec:
20-mg(35ug) - cena?
30mg(52.5ug) - cena?
40mg(70ug) - cena?
I czy dobrze mi się wydaje, że 150 zł za paczkę 5 plastrów 20mg, to chyba jednak trochę za dużo?
20mg=nie więcej jak 20pln idąc tym tropem, zatem to jest zła cena, zwłaszcza za paczkę, gdzie masz 5 plastrów. Jak ktoś kupuje tyle to i cena niższa.
Zdobycie bupry to nie problem.
Aha, na forum nie można zdaje się deliberować o sprzedawcach, zatem ewentualne sugestie uprzejmie proszę podesłać PeeMką. Pent potrzebny na gwałtu rety, czyli zaraz.
/Tu możesz zapytać o sprzedawcę. -dsn
m477 pisze:Jaka jest cena detaliczna w Polsce 1 grama meskaliny oraz 2 mg 25B-NBOMe?
Meskalina - 160-180 zł za 1 g
tutis88 pisze:@halik ją też mam od nfz ile kosztuje luminal 100mi x 10tab
Doz.pl mówi ze na 100% to 6.50zł (jak wybierzesz X-nieubezpieczony), jak jesteś ubezpieczony to ryczałt 3.20zł
http://www.doz.pl/apteka/p58948-Luminal ... i_10_sztuk
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.