Mi się wydaje że najlepszym pomysłem jest ściema że dziadek rakowiec wrzucił leki przez pomyłkę... tylko rpsiiłem zęby woypisac pare anzw popularnych leków z kat. opio, benzo i takie tam, na które można sie powołać i znaleźć je w koszu...
Mógłby ktos to zrobić? Takie poswięcenia dla lepszego świata, dla nas wszystkiech!
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Moja największa zdobycz to do tej pory 2 op. Oxycontinu 5 i 10mg, nowe, nieotwarte, ważne jeszcze ponad 2 lata
Po za tym często przynoszę dla siebie lub kogoś z rodziny przeciwbólowe NLPZ, pantoprazole na zgage itp. ,a dla siebie to witaminy, minerały, jakieś.
Ludzie często wyrzucają jeszcze ważne, niekiedy nawet nieotwierane leki, które się przydadzą.
Dzisiaj akurat nie było szału, tj. cały Thiocodin+3tabl., 20tabl. paro(Xetanor), 30tabl. amitryptyliny(TLPD), całe krople Starazolin przedatowane 1 miesiąc, Nospa 40mg i 80tka - przydaje się i jeszcze całe opakowanie antybiotyku Duomox do końca roku ważne, też się może przydać. To wszystko rzedatowane max. 3 miesiące, a kilka leków jeszcze z długą datą.
Jak tylko pomyślę co musi być w innych aptekach to aż mi żal.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.