Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Niezłe kreski jak na pierwszy raz po ok. 300 na oko każda.........
50-70 mg CZYSTEJ na 1 raz to jest maksymalna mozliwa dawka.
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony ]
Normalnie w tym momencie odkryłeś amerykę... :rolleyes:
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Obłąkany pisze: Bez kitu, raz kumpel przywiózł, rzekomo prosto od chemika setkę, no trochę ponad - tak ze 150, władowaliśmy na dwóch i muszę przyznać, że lepszego kopa nigdy nie miałem. Także dobra "setka" zawiera tak ze 50 - 70mg...
Przewaznie giet na 5 czesci
30% fety w fecie
Zielone Karty pisze:.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
[/quote]
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:
xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
metkatynon pisze:polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]Zielone Karty pisze:.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
[/quote]
co ty jebiesz jak mozna nie odroznic kolka od fety
wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi
podpisuje sie pod tym kurwa metkatynon i nie mow ze feta jest cool
wujek supra
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.