Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Uwaga! Użytkownik NAZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 10 / 1 / 0
  • 33 / 7 / 0
kokaina i MDMA nie w dropsach :-D
  • 139 / 24 / 0
1-ibogaina
2-DMT
3-LSA w czystej postaci

Ogólnie większość do których teraz nie mam dostępu, jak empatogeny czy psychodeliki
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 2 / / 0
Jakas dobra kolumbia bo mam dostęp z Kielc ale podobno słabe i prawdziwy kwas a nie gowno. Walenie po kablach odpada. :motz:
  • 12 / 1 / 0
Oxycontin.
Nie zażywam opio, ale cały ten "fejm" substancji i liczne skandale w mediach (np. o masowym przepisywaniu w USA przez lekarzy, miliardach dolarów zarobionych przez rodzinną firmę która ten lek produkuje) sprawia, że jestem ciekawy działania tego opioidu.
Nie mam pojęcia jak go zdobyć, więc raczej za szybko marzenia nie spełnię.
Czarny rynek odpada, a do poradni leczenia bólu się póki co nie zapisałem, chociaż mam problem z kolanem więc może pokombinuję.

-dobra indica na kanapową niedzielę: małe marzenie takie, które dla odmiany za moment sobie spełnię :*)
Uwaga! Użytkownik chorowitychlopczyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2952 / 249 / 0
Może nie marzy, ale chciałbym się zapoznać z (kolejność przypadkowa):
- ayahuasca
- ibogaina
- salvia divinorum
- DMT freebase
- 2C-B

Jest czas, całe życie przede mną i myślę że uda mi się spróbować tych rzeczy w przyszłości.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1893 / 182 / 0
Summum bonum
  • 8103 / 911 / 0
salvia divinorum
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.