Moje życie jest na tyle nieudane, że ćpanie komponuje się z nim idealnie i nie wyobrażam sobie przestać, albo gdybym nigdy nie zaczęła.
Monotonia życia nie jest taka zła, gdy wiem, że zaraz będę na haju.
Gdybym nie ćpała, byłabym zupełnie inną osobą. Z resztą tak jak chyba wszyscy.
Szczerze mówiąc, nie chcę myśleć co by było gdyby... nie widzę siebie w innej roli, w ogóle. Poukładane życie? To nie dla mnie.
Owszem marzy mi się fajne mieszkanko, samochód, jakieś tam w miarę dobre wykształcenie i hajsu tyle by starczało na wszystko co mi potrzebne... ale jakoś kiepsko widzę swoją przyszłość. Choć widzę lekkie skutki uboczne ćpania, które nie pozwalają mi na wiele rzeczy, ograniczają mnie, to tak czy siak nie przestaję, bo sprawia mi to przyjemność. Uważam, że jestem za głupia na studia i nigdy nie będę miała wystarczająco pieniędzy na życie. Moje lenistwo i brak chęci do czegokolwiek, przejęło nade mną kontrolę. Narazie wolę o tym nie myśleć. Pozostaje mi nadzieja, że wygram w totolotka
EDIT: Zdjęcia z avatara jest twoje ?
Nie, to nie ja. To Felice Fawn
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.