Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 780 / 178 / 0
Zdecydowanie ibogaina.

Teraz ciężkodostępny również jest chlorodiazepoksyd (Elenium), pierwsza odkryta benzodiazepina. Którą wspominam również jako jedną z przyjemniejszych. Tabletki 25mg, wysokie dawkowanie jak na benzo. Rozpuszczała się w wodzie. Poszło z jakimś opiatem iv. Pewnie z morfiną. Niestety tylko jedną paczkę miałem.
  • 1404 / 88 / 2
@DobryWujas Ja żarłem chyba z 15 pak tego i jechałem dużo i jest podobne do diazepamu i przy wysokiej tolerce wyrobionej biorę 125 mg na dobry przymuł, dawkowanie od 10 do 100 mg medyczne.Jest podobne do rolki, ale na początku euforyzuje w inny sposób od Bromka, ale potem przy np. 6-7 tabach ćmi bardzej i ścina do snu, 8 tabami 25 mg zabijesz krechę z tolerką, tak do 9 TAB po 25 mg na zbicie fety.Ogólnie jest mniej mikrorelakusujące, ale relaksuje i ćmi bardziej, spowalnia.Jest dostępny w każdej aptece dyżurnej po 22 zł i jest mocniejszy (25 mg) tak z 40 procent od 5 mg diazepamu.Czasami jest kapryśna, ale wysokie dawki mogą zrobić KO.
action movie:gun:
  • 112 / 18 / 0
Butapren w słoiczkach w 2005, jeszcze klepał ładnie.
2006- salvia Divinorum
2005- Elenium
  • 578 / 73 / 0
Chlorodiazepoksyd – po wzięciu skłonności do agresji.
temazepam – euforyczny i oniryczny.
Hydromorfon z zagranicy, chyba Francji – lata temu, gdy działania opioidów jeszcze nie rozumiałem.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 459 / 59 / 0
Stare dobre RC, pb22, DPT, chminaca, 25b/c/i nbome, MXE, 3meopcp, u44770, apvp z czasow legalnosci. Dobra d-meth, chloroform %-D
  • 751 / 92 / 22
Flunitrazolam - reeeewelacyjne rc-benzo, objęte kontrolą od 2021 r. Milion razy lepsze od alprazolamu, a nawet od flualpry i wszelkich inszych benzyn. Takie małe, ciemnoróżowe pixy.
  • 67 / 1 / 0
Być może to - Flunitrazolam jadłem jak były kiedyś sklepy z RC benzodiazepinami w clearnecie ale na pewno nic po tym nie poczułem jak po etizolamie.
U mnie to klasycznie U-47700 na pewno też Furanylfentanyl (Fu-F) nie bez powodu zajmuje miejsce drugie i ten mityczny ale być może wciąż (?) dostępny clonazolam.
  • 1618 / 1027 / 7
Bromodragonfly, DOI, DOC.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2942 / 1593 / 35
To co moje urocze dziewczę @CATCHaFALL plus nowe nootropy,rzadkie rośliny, fenylotropany dość sporo i aminorexy czyli legendy.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.