Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
Cena 1ml bezwodnika octowego na czarnym rynku?
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 168 / / 0
LSD w ilości 100,200,500szt?
  • 3197 / 380 / 0
Berig pisze:
Cena 1ml bezwodnika octowego na czarnym rynku?
Zależy od źródła, spotykałem się z cenami typu 80PLN za 10ml u ćpuna albo 150PLN za 100ml od handlarza odczynnikami. 1ml to za piwo możesz dostać od kogoś kto ma dla siebie.
  • 3899 / 241 / 13
Bezet jest na silkroad, sprzedaje polak, ale z niemiec też widziałem. Ceny niższe niż podaje blu.

Widziałem też bodajże bezwodnik ftalowy - podobno diftalomorfina jest mocniejsza i dłużej działa niż diacetylomorfina
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 283 / 2 / 0
5.85zł za 50ml bezwodnika octowego do kupienia jest w pewnym sklepie, ale nie ręczę za jakość.
  • 5801 / 1195 / 43
Po ile gonią sobie eter ? Podobno studenci z laba mają tego wuchtę.
@Azuzu Pazuzu to tanio macie tego kota.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 934 / 12 / 0
qlimatajox pisze:
Prośba o połączenie postów...

Ktoś mi powie czy i jeśli tak to, po ile jest 2C-I na naszym czarnym rynku?

ilości takie standardowe 100mg/250/500/1g?

Oprócz tego potrzebna mi wiedza ile wart jest 1g grubego kryształu 4-MEC na polskiej ziemi...
Był to dość zajebisty mefedronopodobny stuff i za gram takiego fajnego szkła ludzie ile płacą 800-100zł/g?

Mówie tu o czystych odczynnikach , a nie o odpadach po aferze dopalaczowej co krążą w obiegu pewnie do teraz...
Ostatnio jakie widziałem 2C-I u nas w necie to
100 mg - 60zł
250 mg - 120zł
500 mg - 220zł
1000 mg - 400zł

4-MEC dobry pewnie zależy od miejsca, ale więcej niż 50zł/1g nie widziałem, większe ilości odpowiednio taniej.
  • 610 / 133 / 0
czy cena 80 zł za 1g ethcat'a jest uczciwa ?
  • 250 / / 0
hyber123 pisze:
czy cena 80 zł za 1g ethcat'a jest uczciwa ?
Jest srogo nieuczciwa, ze dwa razy jak na moje.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 76 / 2 / 0
U nas na ulicy, zawsze po 40 chodził. Ale jak to w Polsce, do 60 max możesz zapłacić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!