ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Berig pisze:Cena 1ml bezwodnika octowego na czarnym rynku?
Widziałem też bodajże bezwodnik ftalowy - podobno diftalomorfina jest mocniejsza i dłużej działa niż diacetylomorfina
@Azuzu Pazuzu to tanio macie tego kota.
qlimatajox pisze:Prośba o połączenie postów...
Ktoś mi powie czy i jeśli tak to, po ile jest 2C-I na naszym czarnym rynku?
ilości takie standardowe 100mg/250/500/1g?
Oprócz tego potrzebna mi wiedza ile wart jest 1g grubego kryształu 4-MEC na polskiej ziemi...
Był to dość zajebisty mefedronopodobny stuff i za gram takiego fajnego szkła ludzie ile płacą 800-100zł/g?
Mówie tu o czystych odczynnikach , a nie o odpadach po aferze dopalaczowej co krążą w obiegu pewnie do teraz...
100 mg - 60zł
250 mg - 120zł
500 mg - 220zł
1000 mg - 400zł
4-MEC dobry pewnie zależy od miejsca, ale więcej niż 50zł/1g nie widziałem, większe ilości odpowiednio taniej.
hyber123 pisze:czy cena 80 zł za 1g ethcat'a jest uczciwa ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.