Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 588 / 81 / 0
450mg kody+4mg klona
i ogolnie kurwa benzo+opio sa super
Jestem dość trudny.
  • 143 / 22 / 0
@furyofpatientman
niestety u mnie z 300mg kody i 4mg klona zle sie skonczylo, miedzy innymi powstaniem tego watku :)))
Nie ma że za mocno %-D
  • 974 / 81 / 0
zolpidem z rana? Dla mnie brzmi to abstrakcyjnie, ale jeśli to prawda, to ok.
  • 4 / / 0
tak na co dzień to absolutnie mój main alko + benzo, alkohol raczej niskoprocentowy bo przy mocniejszym mimo przeogromnej tolerki bywam bezsensownie agresywny, ale tak raczej pasywnie. Dlatego zrezygnowałem z czegoś powyżej 10% i benzo przy pierwszych kilku nieprzyjemnych akcjach, nie ma co pajacować.

Gdzieś na wypad imprezowy no to podkład w sumie z 200 zmrożonej, lub dwie do piwa sztuk chuj tam ile wjedzie no i coś stimowego, dobry wład, strzał z kota, ketrel też chętnie czy prega.

Astralnie tak to grzyby zdecydowanie lepiej niz LSD na mnie działa no i czas działania, albo homet
  • 7 / 2 / 0
tutaj kolega @Djshh ukradl mi pomysl, poniewaz moj ranking taki sam z malymi roznicami w samym odczuwaniu mixow
MDMA+2CB
kodeina+alprazolam - ledwo z autobusu wysiadlem, a spacer do domu tez do latwych nie nalezal (zwlaszcza ze moja tolerancja byla zerowa...)
DXM+N2O - pamiec praktycznie ucieta, ledwo moment inhalacji N2O kojarze, ale pamietam ze bylo zajebiscie

teraz jeden mix na ktory wyczekuje to oxy z alprą :))
  • 143 / 22 / 0
Dzis mordy stestowalem genialnego mixa o ktorym nie wiem czemu jest tak malo:
(Tolerancja na opio jakos do 300/400mg kody dziennie)

piwko i pol godziny pozniej jakies0.3/0.4g skuna a godzine pozniej jakos 55mg morfiny. MIX GENIALNY
Nie ma że za mocno %-D
  • 12589 / 2437 / 0
Czyli bierzesz ekwiwalent prawie 600 mg kodeiny mając tolerancję na 300-400 mg - do tego jeszcze z alkoholem. Niby nie są to jeszcze dawki poważnie zagrażające życiu, ale nie znasz dnia ani godziny.

Ja wolałem odwrotnie - opio na czysto, a dopiero później 1 piwo i palenie. Opio wzięte pod wpływem alkoholu / marihuany działało na mnie "nieczysto".
  • 227 / 77 / 0
Mój wykaz ulubionych mixów prezentuje się tak:
kokaina + alkohol(wódka)
mj + alpra/klon
mj + alpra + koda
4mmc + alpra/klon
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Benzo + alkohol + Skun- Bardzo dobry mix (wlasnie jest w tej chwili testowany xD Bardzo przyjemny benzochil, z naciskiem ma opio, Pamietajcie o kolejnoci : najlpierw palimy botem pijemy👏

czyli jaka kolejnosc? benzo po jaraniu czy przed?
  • 21 / 3 / 0
Ja uwielbiam, zarzucilem sobie 4,5 mg Xanax,0.8 mg zioła w wapo i pije słabe drinki. Mój ulubiony stan. Polecam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.