Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1823 / 104 / 20
To dobrze że dodałem że się średnio znam %-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 348 / 9 / 0
Może 4,4'DMAR - w małych ilościach jest lekki, takie czyste działanie, a w większych robi robotę.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1628 / 196 / 0
Ooo no faktycznie jeszcze 4,4'DMAR by spełnił wymagania. :-) Także z mojej strony brefedron, 3-FA, 4,4'-DMAR.

Posyłam jeszcze raz maila.
  • 2278 / 276 / 3
W pentedronie wiązałem duże nadzieje, ale stwierdziłem, że 15 minut euforii w porównaniu do 24 godzin zjazdu (te liczby nie są przesadzone w moim przypadku!) to jednak lipa straszna. Zamówiłem 3 gramy, zrobiłem jakieś 400 mg i oddałem kumplowi (który sobie notabene chwali), także co organizm, to inne działanie, jak widać. :)

4,4'-DMARu nie znałem. Nie widzę u swojego zaufanego vendora. Swoją drogą, co to za grupa substancji? Bo nie doszukałem się żadnej charakterystycznej grupy w konstrukcji cząsteczki. Są jakieś podobne, bardziej znane substancje?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 506 / 12 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 827 / 33 / 0
Dla mnie idealny narkotyk to taki ktory moglbym ciagle zazywac bez wiekszych nieprzyjemnosci typu zjazd, kiepski wyglad. uszczerbek na zdrowiu tp Jednak takiego nie ma. Wycpalem juz w zyciu naprawde wiele i od ok 2 lat na dluzej zagoscil GBL/GHB bo bardzo mi pomaga w codziennym zyciu, funkcjonowaniu czy zalatwianiu podstawowych spraw.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.