: 0 rycia mozgu
: bez zejscia (badz delikatny spadek energii, napewno: 0 paranoii, depresjii, psychoz)
: legalne w UK, Polsce
: spisz po tym
: trzyma od 6 - 12h
efedryna na mnie juz nie dziala
moze byc to drug z kategorii rc
najlepiej, aby efekty byly mocne: 'podniesienie motywacji, koncentracji, "CHEC DO ROBIENIA CZEGOS", skupienie'
Tylko, że kawa nie trzyma długo jak się ją często pije. Ja polecam miks ]
Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
Natomiast rok temu na sesji katowałem się efedryną, energetykami (tauryna + kofeina) i kawą. Miałem dwa warunki, ahaha. ;]
Redeemer666 pisze: Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
skąd można wytrzasnąć MDPV i alfa -PPP ? Słyszałem, że w działaniu te substancje przypominają amfetaminę. Jakie są skutki uboczne ich przyjmowania ? Czy są to substancje w miarę nieszkodliwe, tak jak efedryna ?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.