Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
niestety, nie dobrze. ale nie zrażaj się i szukaj dalej. pozdro!
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: porabiakaka »
dzieki za szybką odpowiedz ! kontynuuje swoje poszukiwania dalej
Uwaga! Użytkownik porabiakaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kulbiks »
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JJIIMM »
Cholera. Czy to łysice? Jeśli tak to pozazdrościć... :]
Naturalnie.
  • 5 / / 0
?????
[ external image ]
[ external image ]

Podmokła łąka, kapelusze lepkie, nóżka nie łamiąca się, blaszki od fioletowych do ciemno brązowych
  • 5 / / 0
Podpowie ktoś??
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blue box »
jestem na tak, trafiłeś na wyjątkowo dorodne okazy
It's a physical feeling.
I'm gonna change this city.
It's a physical feeling.
(I've got a feeling. It's automatic.)
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Spotykałem podobne okazy, zdaje sie ze to łysice
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
mi to wygląda na kołpaczka pośredniego kulbiks.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Kulbiks a jak jest z nóżkami, łatwo się łamiał czy raczej ciężko w ciagu swojej 7 letniej kariery nie spotkałem się z takimi łysiczkami o takich kapeluszach chociaż w tym roku znalazłem łysiczki z białymi blaszkami(jasne blaszki) ale coś mi się wydaje że to niestety nie te, mogę się mylić ale wątpie.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.