Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 482 / 293 / 0
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 2 / / 0
Dałem kumplowi 1.5 g suszonych jack frost (sam zjadłem tyle na 1 tripa i efekty były odczuwalne), problem jest taki, że nic prawie nie odczuł co prawda zjadł od razu je po pizzy ale minęły 3.5 h i totalnie nic oprócz jakichś falowań delikatnych. Pytanie czy to wina zjedzenia ich po posiłku czy możliwa jest opcja, że jest on mało podatny i potrzebuje dawki razy 2?
  • 482 / 293 / 0
Na moje to był zbyt najedzony + dawka ciut za mała. Daj mu 3.0g, ostatni posiłek jakieś 3 godziny przed i jak to już nie zadziała, to musi poszukać innych zabawek.

Dawno nie było dziennika z podróży. Tym razem nie było kolorków, dosłownie i w przenośni. Zapraszam przedpremierowo (na neuro też będzie):
Spoiler:
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1001 / 84 / 0
Czytając powyższe przypomniało mi się to odnalezienie się w stanie psychodelicznym po zażyciu np. psylocybiny.
Zależnie od dawki oraz od innych ewentualnych komponent uczucie rodzenia się w spektrum psychodelicznym przybiera rozmaitą intensywność:>
Ja najbardziej wspominam 225 mg DXM + ~70 łysic + 225 DXM. Pewnie buhy do tego były, piwa to ze 2 ogarnąłem w tym stanie. Brak playlisty doskierwał, bo nie wiedziałem, jak się komputer obsługuje.
  • 40 / 6 / 0
Na pierwszy raz z grzybkami (reglarnie mj od ok 15 lat codziennie)- uprawię growkita (full auto) Goldern Teacher. Mogę prosić o sugestię ile dawkować żeby sklepało ale nie za mocno (będzie solo) na 1 raz i ogólne wskazówki. Na pusty żołądek czy nie na sucho czy z czymś tłustym itP. FullAuto są na prawdę spoko stawiasz worek na miesiąc i praktycznie tylko patrzysz jak rosną grzyby wycinasz spryskujesz i czekasz na kolejny zbiór. Same się robi, nie masz prawa nic popsuć o ile dbasz o higienę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.