Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Niezbyt chce odpalać standardowy skunk bo potrafi mi słabe samopoczucie czasami włączyć i wolałbym uniknąć tego po gribach.
I zgaduje że nie warto brać rano tego samego dnia pregabaliny?
Czy moge wziac około 1,5g Golden Teacher czy raczej to połączenie jest kiepskim pomysłem?
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
Dopóki antydepresant kontroluje receptory serotoninowe, to nie ma opcji na trip. Musiałbyś odstawić i to całkiem długo poczekać, aby móc się cieszyć potencjałem psylocybiny w pełni.
Ludzie oczywiście jedzą grzyby będąc na SSRI, ale dawka x3, finalnie i tak kończy się narzekaniem, że płytka faza i "to nie jest to".
W moim rankingu sertalina jest na górze listy najmocniejszych antydepresantów, dawka 1.5g przy niej, to jest nic – niestety.
Sądziłem że mnie w chuja zrobił i grzyby nie działają a później oglądałem cevy do snu xd
Czekam na okazje i pełną dawke 1,5g golden teacherow wrzucam.
Zdarzyło mi się już po peaku relaksować freshem. Było przyjemnie, łatwiej zasnąłem na pewno, jakieś tam podbicie odchodzącej fazy grzybowej się też pojawiło, na pewno nie będzie za mocno.
Warto spróbować.
Z racji tego że od dłuższego czasu jestem na moklobemidzie tez pewnie odwaliło mi tripa bo haloony mocniej niż na homecie i ciężko się zrobiło
Przeżyłem i żałuję dawki bo wczytala sie duzo później niz myślałem i zostalo mi juz niewiele na skonsumowanie za jakis czas
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.