Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 125 / 0
Ma wpaść do mnie trochę golden teacherów i zastanawiam się czy mogę to połączyć z CBD w formie wypijanego olejku mam tu na myśli fresz bĄbe tak żeby urozmaicić stan jak juz będzie odpuszczać peak czy raczej spłyci to fazę?
Niezbyt chce odpalać standardowy skunk bo potrafi mi słabe samopoczucie czasami włączyć i wolałbym uniknąć tego po gribach.
I zgaduje że nie warto brać rano tego samego dnia pregabaliny?
  • 151 / 67 / 0
Spróbuj i podziel się wrażeniami, kiedyś waporyzowałem CBD na zejściu z psychodelików i było całkiem przyjemnie, ale to było praktycznie na samym lądowaniu po fazie.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
@techniczny raczej bym na zejsciu wypil CBD bo bedziesz senny a grzyby same w sobie juz sa nieco hipnotyczne i ziewa sie duzo
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
Hej. Jestem od kilku miesiecy na Sertagenie (sertralina) 1x150mg .
Czy moge wziac około 1,5g Golden Teacher czy raczej to połączenie jest kiepskim pomysłem?

Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
  • 1658 / 1037 / 7
@Sertralinavsgrzyby, niestety, ale nic nie poczujesz.
Dopóki antydepresant kontroluje receptory serotoninowe, to nie ma opcji na trip. Musiałbyś odstawić i to całkiem długo poczekać, aby móc się cieszyć potencjałem psylocybiny w pełni.

Ludzie oczywiście jedzą grzyby będąc na SSRI, ale dawka x3, finalnie i tak kończy się narzekaniem, że płytka faza i "to nie jest to".

W moim rankingu sertalina jest na górze listy najmocniejszych antydepresantów, dawka 1.5g przy niej, to jest nic – niestety.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 586 / 125 / 0
Biore dziennie 450-600mg moklobemidu i sprobowalem 1 malego grzybka po czym wróciłem do domu wieczorem żeby zapalić sobie jointa.
Sądziłem że mnie w chuja zrobił i grzyby nie działają a później oglądałem cevy do snu xd

Czekam na okazje i pełną dawke 1,5g golden teacherow wrzucam.
  • 1455 / 596 / 0
@techniczny 1.5g to dosyc skromna dawka , ja mialem niedosyt ale dobra dla nowicjuszy . Chyba ze bedziesz dopalal w trakcie to moze nabrac rumiencow .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 487 / 293 / 0
@techniczny

Zdarzyło mi się już po peaku relaksować freshem. Było przyjemnie, łatwiej zasnąłem na pewno, jakieś tam podbicie odchodzącej fazy grzybowej się też pojawiło, na pewno nie będzie za mocno.

Warto spróbować.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 7 / 1 / 0
Witam. Zamierzam niedługo zacząć mikrodawkowanie. Jaką dawkę przyjmować i jak często jeśli biorę Fluanxol 0,5mg raz dziennie?
  • 586 / 125 / 0
Poleciało dobre 3g golden teacherow i odjebalem misje idąc do dużej galerii kupić buty XD
Z racji tego że od dłuższego czasu jestem na moklobemidzie tez pewnie odwaliło mi tripa bo haloony mocniej niż na homecie i ciężko się zrobiło
Przeżyłem i żałuję dawki bo wczytala sie duzo później niz myślałem i zostalo mi juz niewiele na skonsumowanie za jakis czas
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.