Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Czemu nie spróbujesz?
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo
22 lipca 2020igla83 pisze: @kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Dba się bardziej, niż o własne dzieci
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.
Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.