Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1658 / 1037 / 7
Właśnie tutaj podmiot liryczny, czyli "zjeb" to kwestia mocno dyskusyjna który nim był %-D %-D

No i jak po tych łysych było @UJebany ? Niesłychanie ciekawam, nawijaj mordko
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2020 przez CATCHaFALL, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1223 / 487 / 0
@CATCHaFALL dla mnie ta kwestia zjeba jest jasna,a co do tematu to zazdroszczę wam tego hobby naprawde.
  • 1658 / 1037 / 7
@igla83 mam nadzieja, że ta kwestia jest taka sama jak u mnie 😉

Czemu nie spróbujesz?
  • 8103 / 910 / 0
@CATCHaFALL
Wziąłem grzybki, siedziałem w domu.Przedmioty się ruszały, szafa świeciła.Super wchodziła muzyka psy trance.
Ale dopiero prawdziwego tripa miałem po 900 mg DXM + 25 łysiczek.Totalne oderwanie ze świata, mega CEVy do tego jak leżałem w łóżku i otworzyłem oczy to wszystko się kręciło, cały pokój.Zacząłem coś pisać na karetce.Jakieś najpotrzebniejsze rzeczy do kupna.Ale litery miałem jak ``kamikadze`` tzn. takie nie wyraźne :psycho: .Wzrok się rozjeżdżał, nie mogłem zobaczyć godziny w telefonie.Później wszedłem na kompa i pisałem z koleżanka i pisze do niej ``ale wszystko male, ja pierdole`` a ona na to ``coś brałeś ?`` ja, nie tylko kawa %-D ``.Później nad ranem zasnąłem i miałem piękne aftereglow.Poszedłem kupić coś w drogerii i była jakaś promocja i kasjerka zapytała mnie się o kod pocztowy a ja wystrzeliłem z Krakowa ( mieszkałem w Warmińsko-Mazurskim ).W końcu nie dogadałem się z nią co do kodu pocztowego.Dzień zwieńczyłem buchami mj i 300 mg DXM.Poszedłem do sklepu i miałem 10 zł w kieszeni i wielki dylemat co ja mam kupić, tyle tego jest i w końcu nic nie kupiłem. :korposzczur:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1223 / 487 / 0
@CATCHaFALL jest taka sama, spróbuje z grzybkami jak się ogarnę trochę.
  • 548 / 90 / 7
I racja, bo nie ma co tripowac na zepsutej glowie czy zajechanym ciele, bo wieksza szansa na bad tripa, albo zmarnowanie fazy.

A zjeb z definicji strony miejski.pl to:
"Zjeb to określenie kogoś zjebanego."
Wiadomo :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
  • 548 / 90 / 7
Warto sprobowac swoich owocow, a jak nie chcesz to chetnie stestuje w labie.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1658 / 1037 / 7
22 lipca 2020igla83 pisze:
@kopagowna6 wiesz mi bardziej chodziło o samą hodowle niż o branie,myślę że tak zwyczajnie cieszyło by mnie to.
Bardzo ekscytujące zajęcie!
Dba się bardziej, niż o własne dzieci %-D cały proces (dobrze przeprowadzony) sprawia wiele satysfakcji, od pinowania do zbierania. Kup sobie grow kit, będziesz miał swój własny zestaw małego kosmonauty 🙃
Ja obstawiam za dwa dni zrywam kolejny rzut, także kolejny słoik do kolekcji.

Co do formy psychicznej i jedzenia grzybów (też wtedy samotnie), to nie ma reguły. Ja byłam dobrze nastawiona na kolejny raz, a nieoczekiwanie faza zmieniła się w ostrą psychodelę, nie ukrywam że tak czesało, że zastanawiałam się czy to nie bad trip przypadkiem. Możliwe że gdyby ten raz byłby moim pierwszym, to delikatna panika mogłaby się wkraść 😁
  • 1223 / 487 / 0
@CATHCHaFALL chciałbym ogarnąć techniczną stronę hodowli tych maleństw.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.