Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 162 / 0
Kiedyś krotko fluoksetynę.

Mój teściu uważa że po mikro czuje się lepiej niż jak bral escitalopram w eskorcie trittico i sulpirydu
  • 2 / 1 / 0
Hej, zaczynam mikrodawkowanie 5 dni w tygodniu i dwa dni w weekend przerwy. Zastanawiam się czy jeśli po 5 dniach w weekend najdzie mnie ochota na makrodawkę to zadziała ona prawidłowo czy będę musiał spożyć ich trochę więcej? . Ma ktoś takie doświadczenia ?
  • 1 / / 0
https://www.youtube.com/watch?v=V6aQ7bpdIIo
Tutaj gościu omawia badanie w którym wyszło, że microdosing nie jest wcale lepszy niż placebo jeżeli chodzi o poprawę kreatywności i funkcji poznawczych.

Wydaje mi się, że pozytywnego działania psylocybiny potrzebny jest trip.
  • 920 / 162 / 0
Ja doświadczam tego że nie jest potrzebny.

Mikrodawki działaj świetnie.
Dobry surowiec może być kluczem do sukcesu.
  • 757 / 114 / 0
nigdy się jakoś nie paliłem do microdozingu, nie lepiej zrobić macro dozing i konkretne 300ug LSD co sobotę :D oczywiście nie da się tak ciągnac non-stop, 3-4 tygodniowa przerwa jest czasem potrzebna

po za tym zawsze bałem się,że coś źle odmierzę i mnie sieknie w pracy w najmniej odpowiednim momencie
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 605 / 156 / 0
Na niektórych lepiej działa microdose często, a na drugich jeden pełnoprawny trip raz na jakiś czas. Zależy też co chcesz osiągnąć. Wrzucanie jakiegokolwiek psychodelika co tydzień jest nieopłacalne na dłuższą metę. Nawet z tymi przerwami.
Lepiej huknąć raz a porządnie, niż pierdzieć po trochu. Do tego głowa tak nie ucierpi i nie stracisz szybko magiczności.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 8 / 1 / 0
Kojarzy ktoś może badanie na myszach, które wykazało, że psylocybina wywołuje jakieś zmiany w mięśniu sercowym?
Gdzieś na tym forum widziałem, ale nie mogę teraz tego znaleźć
  • 463 / 45 / 0
Pytanie do tych co już pare lat męczyli się na lekach SSRI lub podobnych i w końcu powiedzieli dość i przeszli na mikrodawkowanie, pytam w kontekście plagi zaburzeń depresyjno-lękowych czy tam nerwicy (jeden pies). Czy po dłuższym czasie mikro (obojętnie czy kwas czy prawdziwek) jak oceniacie swoje samopoczucie i efekty ? Czy było warto zejść z leków ? Ja mam taką teraz rozterkę, ponieważ to już mój 3 SSRI (esci) i jak zwykle po dwóch latach (względnego działania) maks dawka 20mg i nawrót, teraz to łykam jak magnez XD
  • 959 / 175 / 0
@odbytniczy1991 ja myślę że lepiej robić mniejszy trip co dwa tygodnie jak bawić się w mc.Mikrodawkowanie może jest i dobre ale dla nie zaburzonych,zdrowych ludzi żeby podkręcić swoją motywację i kreatywność chociaż mogę się mylić.Może są osoby którym to pomogło.
  • 463 / 45 / 0
No właśnie ja też skłaniam się bliżej normalnym tripom tylko coś w okolicach 2g, żeby mnie nie wyrwało, bo skoro mam ataki paniki i to one są głównym moim problemem to chyba lepiej powoli w to wchodzić i się oswajać. No ale najwięszky zgryz mam z tym, że jestem na 20mg escitalopramu, który gówno już działa ( jeszcze leciutko przeciwdepresyjnie) ale już nie na lęki. Noi teraz potrzeba czasu, żeby zejść i poczuć efekt grzybów. Pytanie jak długo czekać i co w międzyczasie, gdy będzie kiepsko ? Ciągle biorę mirtazapinę 30mg na noc (noi ona coś tam w tle działa ) a chyba nie koliduje z grzybami z tego co wiem, znaczy się wzięta w trakcie tripu, ponoć go kasuje totalnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.