Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 1 / 0
Wiem, zamierzam dzialac dalej, nastepnym razem z ekstraktem x10 i zapalniczka zarowa, dobra lufa lub bongiem moze efekty beda lepsze. A czy jak nastepny raz zapale np za miesiac to bede musial na nowo wyrabiac receptory?
  • 3406 / 534 / 0
Miesiąc to nie tak długo tak więc bez problemu będzie dobrze, najlepiej jest tak żeby załatwić sobie trochę suszu i go popalić, a później podejść pod ekstrakt.

Po dłuższej przerwie od salvii to nie mam pojęcia czy zeruję się wszystko.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 57 / 3 / 0
Ja nigdy nie słyszałem żeby receptory się "resetowały". Często po wielokrotnych przygodach z suszem można osiągnąć lepsze efekty niż jednorazowo z ekstraktem, właśnie ze względu na receptory.
  • 95 / 1 / 0
Czyli co doradzacie na nastepny raz, ekstrakt x10 czy moze poprobowac z suszem? I czy metoda palenia( z lufki, uzywajac zwyklej zapalniczki) mogla miec wplyw na efekty czy to raczej kwestia receptorow?
  • 275 / 4 / 0
marcin25_85 pisze:
Czyli co doradzacie na nastepny raz, ekstrakt x10 czy moze poprobowac z suszem? I czy metoda palenia( z lufki, uzywajac zwyklej zapalniczki) mogla miec wplyw na efekty czy to raczej kwestia receptorow?
ja na Twoim miejscu bym wybrał ekstrakt, ale to tylko od Ciebie zależy co wybierzesz ;)
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
bierz ekstrakt, na pewno spalony dobrze zapewni Ci niezapomnianego tripa;)
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
można tak zrobić, z ekstraktu malutkimi dawkami wyrobić receptory, a po jakimś czasie walnąć porządną nabite :)
  • 95 / 1 / 0
A radzicie ekstrakt x10 czy raczej x15?
  • 3406 / 534 / 0
no mocniejszy, to wiadomo lepszy, ja mam x30 :D
  • 95 / 1 / 0
ja moge miec i x40 :-D myslisz ze bedzie dobry? Chce, zeby bylo mocno,ale tez zebym tego tripa pamietal.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.