Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1182 / 43
Sezon w pełni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 18 / 2 / 0
Bardzo ładne, u mnie zimujące wysokie prawie do pasa, porządnie wyglądające rośliny, ale główki z listkami dopiero się formują. I co ciekawe poradziły sobie same w chwastach i zastałej z wszelkimi uprawami ziemi (kilka lat zarastała). Lecz niestety te chyba są jedynie komunistyczną pozostałością...
  • 5071 / 867 / 0
Siema . Krótkie pytanie .
Macie jakiś poradnik albo lopatologiczne tłumaczenie jak się ściąga mleczko z makówek ?
I kiedy to najlepiej robić .
Dzisiaj widziałem kwitnący mak i mi się ciepło na sercu zrobiło .
Aż się łoczy mokre zrobiły .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 63 / 4 / 0
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
  • 2534 / 594 / 0
Nie znam się,ale jesli rzekomo znalazłeś klepacza,to lepiej daj znać w wątku o PST ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
31 maja 2024PoppyPHU pisze:
A myślicie że jakby teraz wysiać Klepacza którego znalazłem to jest szansa na zbiory tego roku późnym sezonem?
Nie ma szans.
  • 215 / 33 / 0
Do końca maja można wysiać. Nie wyrośnie duży , będą pojedyncze główki ale mleko z takich mikrusów jest gęste i zawiera konkret. Na łyżce wydaje się mało, ale po wysuszeniu mile zaskakuje ilością.
  • 5071 / 867 / 0
Na filmiku pokazane gdzie nacinać

https://youtu.be/nsNhgUyyMi4?si=rhjBUAMyUVbe1N1M

Zgadza się ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 34 / 4 / 0
rozrzuciłem garść nasion na polanie w lesie, będzie coś z tego?
  • 5774 / 1182 / 43
Może coś być. Podobno nasiona zachowują zdolność kiełkowania przez nawet dziesięć lat.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.