Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 56 / 0
Legalny czy nie - będąc na wymianie polsko-ukraińskiej przewinąłem temat z jednym Ukraińcem i powiedział jedno: jeśli masz pieniądze i nie boisz się wyzwań, możesz mieć wszystko. %-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1360 / 179 / 0
mef jest legalny.

Wie ktos cos o fenazepamie? Jaka cena i jakie dawki dostepne? Bez recepty to jest u nich?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 402 / 3 / 0
Zdelegalizowany zostal wczesniej niz w Polsce. Nie gadaj glupot
wiewi2@bk.ru
  • 2 / / 0
Dysponuje ktoś może informacją na temat statusu prawnego i dostępności 3-MMC na Białorusi (konkretnie chodzi o Mińsk)? A może mają tam coś innego nieobjętego jeszcze zakazami? Wybieram się tam na majowke i chce wybadać sytuację, bo pewnie jakaś impreza się przytrafi ;) rosyjskiego nie znam, więc ciężko coś znależć na ich forach czy stronach...
  • 131 / 2 / 0
Jeśli chodzi o BY, to dużo leków można wyszukać sobie za pomocą http://tabletka.by/abc.php
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 259 / 1 / 0
hipollek pisze:
jeśli masz pieniądze i nie boisz się wyzwań, możesz mieć wszystko. %-D
dokładnie to samo mówili moi, słowo w słowo praktycznie :D
Widzę że nikt nie napomknął, więc ja to zrobię. Rzecz której jest od huja na Ukrainie i jest tam w huj tania: palenie.
Ponoć palenie od dili jest tam około 6 razy tańsze niż u nas (patrząc na obecne ceny to nawet więcej), za równowartość 25 złotych można mieć piątala, ale rośnie tam też od huja 'dziczki' - nie udało mi się ustalić co to konkretnie może być, podejrzewam że jakieś lisy, mówili tylko że słabo ale robi.
  • 1360 / 179 / 0
Czy etizolam jest dostepny na Ukrainie w aptekach? Pytam, bo chodzi o zaklad, wiadomo, ze bez recepty nie dostanie sie raczej nic z benzo juz nie wspominajac o tramadolu, ktorego nie da sie kupic bez; poza tym problem bylby z przewiezieniem przez granice tego. Chyba, ze jesc na miejscu bedac tam :cheesy: .
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 31 / / 0
Na Ukrainie łatwo ogarnąć herę co do jakości różnie, w Kijowie jest wszystko.
  • 67 / 2 / 0
Sam nie wale heleny ale zalecam dużą ostrożność a najlepiej to w ogóle dajcie sobie spokój z "heroiną" w tych krajach. To nie jakiś mój wymysł tylko jakiś czas temu rozmawiałem z typami, którzy rzucali to i owo zarówno na ukrainie jak i białorusi. :old:
  • 71 / 3 / 0
A jak tam na Ukrainie obecnie z takimi rzeczami jak pseudoefedryna/efedryna(na recepte czy bez)?
Słyszałem też od znajomego że był pewien moment gdzie można było kupić BMK legalnie,jak to jest teraz?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.