Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siema, jak zrobic ubota? W jakich proporcjach? I czy to wrzucenie kieliszka ma jakies znaczenie? Mocno czuc smak wódki? Jaki daje efekt w polaczeniu z ziolem? Ile ubotów starczy zeby sie mocno ujebac?
  • 589 / 1 / 0
Bierzesz kufel piwa, pół litra, kufel prawie pełny, tak żeby kieliszek po zanurzeniu nie wywołał tsunami. Kieliszek wódki, 0.25 lub pięćdziesiątka, zależnie czy okręt zwiadowczy czy atomowy, kieliszek wodujesz w kuflu, powinien opaść na dno do pozycji stojącej. U-Boot gotowy.
Wrzucenie czy też raczej zanurzenie, to konieczność, jak nazwa wskazuje. Można po prostu wlać wódkę do piwa, tylko wtedy to już nie będzie U-Boot.
Smak czuć, nieznacznie, z tego co pamiętam.
Z ziołem wywołuje "efekt helikoptera", czyli najlepiej się leży, choć to bez znaczenia, bo i tak wszystko się kręci, lepiej nie stosować na pełny żołądek.
Ile starczy to już zależy, jaka głowa, wiadomo.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
Jaki daje efekt w polaczeniu z ziolem?
jak alkohol w polaczeniu z ziolem
Ile ubotów starczy zeby sie mocno ujebac?
szesc, zawsze szesc, u kobiet, u mezczyzn, niezaleznie od tuszy i zawartosci zoladka, zawsze szesc.
  • 2497 / 49 / 0
chyba, ze w czwartki, wtedy 5, ale tylko w czwartki.
Z ziolem dziala czasem jak alkohol z ziolem, czasem jak heroina z koksem, zalezy od marki piwa.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
jesli piwo i wodka to w rzeczywistosci amfetamina, dziala jak amfetamina z ziolem
  • 202 / 1 / 0
Napoje gazowane przyspieszaja wchlanianie alkoholu a piwo to napoj gazowany... no i alkohol rozcienczony lepiej sie wchlania od stezonego... ubot wiec jak sama nazwa mowi, rzecz podstępna jest...
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Ja ostatnio żeby się lepiej wymieszało zrobiłem inaczej bo pijąc ubota dopiero pod koniec czuć ten smak wódki, ja zrobiłem tak że lejąc piwo do kufla nalałem 1/4 kufla, dolałem 25ml wódki, później przy 1/2 dolałem 50ml i na koniec jeszcze 25ml. Piło się przyjemnie przy wymieszaniu i schłodzonym piwku ;)
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.