07 lutego 2017LiquidStranger pisze: Pampers, czerwony ryj to pewnie wyrzut histaminy albo reakcja alergiczna. Jebnij Zyrtec będzie git
musiałbym zamknąć się w domu i nie wychodzić przez miesiąc
Przechodzil ktos badania krwi/moczu pod katem obecnosci sub. psychoaktywnych (ogolny) lub stricte pod opioidy? To bardzo wazne pytanie. Co do testow na sline drogowki, to jestem pewien ze nic nie pokazuja, mialem 2 kontrole drogowe z narkotestem (wtf) i uszlo mi plazem.
WARN. Do dyskusji o źródłach służy dział Sprzedawcy - iuhanna
Dawki najlepiej działające subiektywnie to mniejsze, niż które podałem początkowo, 10mg s.c. to idealny balans, przy którym czuć maksimum przyjemnych odczuć wraz ze zniesieniem bólu bez nadmiernej sedacji, otumanienia i mdłości. Również nawet przy codziennym użytkowaniu brak zaparć.
Dodatkowo jeśli po pierwszej dawce w ciągu dnia się przedobrzy i wystąpią nudności, torsje to paradoksalnie podanie drugiej dawki po upływie ~30 minut od pierwszej znosi te objawy całkowicie. Także lek w leku.
Z objawów abstynencyjnych jedynie deregulacja ośrodka temperatury. Ciepło/zimno na zmianę, w jednej chwili się zamarza, po wypiciu ciepłego napoju ma się ochotę wyskoczyć z ubrania
Ale...
Zaczynaj od jak najmniejszych dawek po dorzuty się sumują. Po prostu nie masz nic do stracenia ;)
Słabo? Sniffujesz kolejna raje. Tu pojawia się pułapka dorzuty strasznie łatwo przedawkować. Nie raz lapalem sie ma "nie klepie?-kolejny sniff
Edyta. Zacznij od 5, reszta jak mówię ;)
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Edytowano dostęp do źródła. TL
ACZ ODRADZAM ODMIERZANIE U-47700 METODA "NA OKO", GDYZ MOZE SKUTKOWAC TO PRZEDAWKOWANIEM.
Inpost cos ostatnio leci w chuja... czekam na skrecie na material juz 3ci dzien... mam nadzieje ze jutro wreszcie wloza ta pake do narkomatu i bede mogl sie ujebac jak swinia przed spotkaniem z psycholoszka
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.