ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
07 lutego 2017LiquidStranger pisze:
Pampers, czerwony ryj to pewnie wyrzut histaminy albo reakcja alergiczna. Jebnij Zyrtec będzie git
ale ja biorę mianserynę razem z SNRI, a ta mianseryna jest bardzo silną antyhistaminą (i antydepresantem xD). Myślisz że Zyrtec coś zmieni? czemu mimo wszystko mam czerwoną twarz, bezsensu. Nie mogę tego ćpać bo kilka dni po widać po mnie
musiałbym zamknąć się w domu i nie wychodzić przez miesiąc
  • 694 / 70 / 0
Avio + U47 to moooocna zmula. Co do /cut/sortu to tez mam mieszane uczucia... chociaz profil dzialania jest identyczny z innymi sortami, to jednak ten sypki wydaje sie byc najmocniejszy... niby dostawca zapewnia, iz jest to u-47, testety policyjne nic nie wykrywaja, marquis milczy ale cos jest nie tak...
Przechodzil ktos badania krwi/moczu pod katem obecnosci sub. psychoaktywnych (ogolny) lub stricte pod opioidy? To bardzo wazne pytanie. Co do testow na sline drogowki, to jestem pewien ze nic nie pokazuja, mialem 2 kontrole drogowe z narkotestem (wtf) i uszlo mi plazem.

WARN. Do dyskusji o źródłach służy dział Sprzedawcy - iuhanna
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 25 / 1 / 0
Jakie LD50 dla tej substancji? Oral lub IV.
  • 1959 / 59 / 0
Po krótkich testach zdecydowanie podanie podskórne przebija podanie dożylne. Wejście bardzo podobne z peakiem po 10-12 minutach od podania. Również to samo uczucie i ciepło przechodzące głównie przez wnętrznościach (pierwsza fala) po czym przychodzi druga i rozciąga się to na wszystkie mięśnie szkieletowe rozluźniając je. Trwa dłużej (około godziny), przy czym jest oczywiście bardziej zamglone w czasie niż przy podaniu dożylnym.
Dawki najlepiej działające subiektywnie to mniejsze, niż które podałem początkowo, 10mg s.c. to idealny balans, przy którym czuć maksimum przyjemnych odczuć wraz ze zniesieniem bólu bez nadmiernej sedacji, otumanienia i mdłości. Również nawet przy codziennym użytkowaniu brak zaparć.
Dodatkowo jeśli po pierwszej dawce w ciągu dnia się przedobrzy i wystąpią nudności, torsje to paradoksalnie podanie drugiej dawki po upływie ~30 minut od pierwszej znosi te objawy całkowicie. Także lek w leku.

Z objawów abstynencyjnych jedynie deregulacja ośrodka temperatury. Ciepło/zimno na zmianę, w jednej chwili się zamarza, po wypiciu ciepłego napoju ma się ochotę wyskoczyć z ubrania %-D .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 132 / 6 / 0
Taa już pisałem looong looong time ago. Podskórnie jak najbardziej robim pozytywnie. Moja druga ulubiona droga podania(jak nie najlepsza) zaraz po sniffie.
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 469 / 29 / 0
Na zerową tolerkę dawka 10 mg sniff będzie bezpieczna czy lepiej zacząć od 5 ?
  • 658 / 53 / 0
Masz już w temacie odpowiedzi. Generalnie ja już wyczujesz dawkowanie sniffem na oko to trudno jest przedawkowakać.

Ale...

Zaczynaj od jak najmniejszych dawek po dorzuty się sumują. Po prostu nie masz nic do stracenia ;)

Słabo? Sniffujesz kolejna raje. Tu pojawia się pułapka dorzuty strasznie łatwo przedawkować. Nie raz lapalem sie ma "nie klepie?-kolejny sniff

Edyta. Zacznij od 5, reszta jak mówię ;)
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 345 / 6 / 0
Ile może ważyć kupka u47 wielkości główki od zapałki 5mg ? 10 mg? sort od <cut>.

Edytowano dostęp do źródła. TL
  • 3215 / 418 / 0
Jesteś niezłym debilem chcąc to dawkować w ten sposób
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 70 / 0
Na plasko glowka od zapalki ~5mg ;) Przynajmniej wedlug wagi AXIS ATZ220 - wreszcie skurwesyny policyjne mi ja oddaly... ciekawe na jak dlugo %-D Zreszta Winny dobrze ci podpowiedzial - wypnij sobie kilka okruszkow i dorzucaj az wyczujesz dawkowanie. Podajac u47 sniffem rzeczywiscie ciezko przedawkowac, nawet bez wagi. Wspomniany sypki sort mam juz dobrze obczajony taka plaska kreska 10mmx3mm to spokojnie 15mg. Prawie zawsze ten sam wynik...

ACZ ODRADZAM ODMIERZANIE U-47700 METODA "NA OKO", GDYZ MOZE SKUTKOWAC TO PRZEDAWKOWANIEM.

Inpost cos ostatnio leci w chuja... czekam na skrecie na material juz 3ci dzien... mam nadzieje ze jutro wreszcie wloza ta pake do narkomatu i bede mogl sie ujebac jak swinia przed spotkaniem z psycholoszka %-D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.