ODPOWIEDZ
  • 658 / 53 / 0
Mam podobnie jak Ty, ale nie sądzę by to była kofeina.

Mi kofeina w bardzo znikomy sposób wpływa na zdolność zasypiania, więc nawet gdyby tam siedziała, to bym tego nie odczuł.

Sort mam ten co Ty.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 1959 / 59 / 0
Parę słów na temat substancji ode mnie. Tolerancja na opioidy i opiaty zerowa. Generalnie odświętny użytkownik opio iv. Na pierwszy raz 15mg podane dożylne wywołało bardzo pozytywne odczucia, mocne wejście z opóźnieniem, około 15 sekund po wyjęciu igły. Praktycznie całość uderza na raz w porównaniu do np. morfiny, oksykodonu czy butyr-fenta, które się stopniowo ładują. Mowa oczywiście o podaniu iv. Natychmiastowe rozluźnienie fizyczne i psychiczne, efekt przeciwbólowy, euforia, spowolnienie oddechu, największe natężenie efektów które trwają około minuty-dwie po czym stopniowo taperuje w dół i wchodzą pozytywne efekty psychiczne, pewnie za sprawą działania na receptor κ. Wejściu towarzyszy brak reakcji histaminowej, pojawia się ona bardzo delikatnie po peaku (jako osoba bardzo wrażliwa na histaminę - tutaj jest ona bardzo przyjemna) i towarzyszy temu generalne uczucie ciepła na całym ciele.
Samo działanie oscyluje pomiędzy sedatywnym a stymulującym, bardziej prosocjalne i częściowo empatogenne, fajnie się po tym myśli, rozmawia i jak się nie skupia na działaniu fizycznym to przyjemnie działa w ten sposób "w tle" nawet przez parę godzin.

Powiedziałbym, że najlepszy opioid, który próbowałem ze względu na wejście, które znacząco przebija pod względem przyjemności morfinę w dawce 60mg, oksy 80mg czy butyr-fenta.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 450 / 26 / 1
29 listopada 2016EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Nalokson nie dziala na u
Skąd te informacje? Istnieje conajmniej kilka potwierdzonych przypadków, gdzie "postawiono na nogi" osoby po przedawkowaniu U za pomocą naloksonu. źródło (12 strona)
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 694 / 70 / 0
Ja cos takiego napisalem? Dayyyyyum %-D Musialem byc niezle ujebany. XD
Oczywiscie sprostowanie jak najbardziej trafne - u47 jest wypychane z receptorow przez nalokson czy burpre jak kolega wyzej wspomnial, dodaktowo bylem rowniez swiadkiem akcji ratunkowej po przedawkowaniu przy uzyciu naloksonu.
Swoja droga posty w tym temacie ulozone sa niechronologicznie....
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 477 / 77 / 0
Długo się u was utrzymuje skręt? Bo u mnie po 2-3 dniach można już normalnie funkcjonować itp, myślicie że związane to jest z krótkim okresem półtrwania substancji?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1664 / 301 / 0
@up to bardzo prawdopodobne. Generalna zasada - dłuższy okres półtrwania - dłuższy skręt, ale o niższym natężeniu. Krótszy okres półtrwania - krótszy skręt, ale tragiczny w przeżyciu. morfino, patrzę na ciebie teraz :emo:

Co do U-47700 to fakt, jego wejście jest fantastyczne, nawet gdy jedyne drogi podania u mnie wchodzące w grę to oral lub sniff.
Dostałem kiedyś jako sampel, kiedy dopiero wchodziło. Towar rozkurwiał. Ale, nie podobało mi się te krótkie działanie, nie lubię rzeczy co mocno, ale krótko działają. Myślę, że to taki dobry opio na imprezy lub spotkania ;-)
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3215 / 418 / 0
albo na zmarnowanie sobie życia i zdrowia c'nie ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Powie mi ktoś o co chodzi z tą czerwoną twarzą? ponad dobe temu wziąłem ostatnią dawkę i dalej mam czerwoną skórę, widać po mnie jak chuj
to tak zawsze ma być? są na to sposoby?
  • 16 / / 0
Odnośnie jak ktos pytał co z osoba "zgonujacą" :
Pierwszy raz akcja serca w normie; brak oddechu ;
Drugi brak akcji serca i oddechu;
W obu przypadkach brak reakcji na jakiekolwiek bodźce; przywrócenie do stanu normalności - ok 15 minut wybudzenie po ok 5 minutach. Przy pierwszym razie wystarczyło samo sztuczne oddychanie a przy drugim akcja reanimacyjna.
W obu przypadkach osoba ta jakby zasnęła. Po wybudzeniu brak uszczerbków na zdrowiu; jednakże od pukniecia do wybudzenia brak świadomości zdarzenia, mówiła tylko że mocno się spało i dziwnie. Brak odczucia zgotowania. Jak coś więcej chcecie wiedzieć to pytajcie
A odnoście wykrywalności to powtórzę :
Z krainy nie wykrywalny tak jak to powinno być na aminę natomiast od "przeciwnika obcego" wykrywalne było nie wiem co tam jeszcze było jednak Ula to U-47700 i w krainie tak było natomiast tam jak zamawiane było to w nazwie był u-47770 uznałem to za błąd na stronie chyba że się mylę i mieli oni cos podobnego a nie dokładne u-47
  • 1882 / 203 / 0
04 lutego 2017yourownsupply pisze:
29 listopada 2016EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Nalokson nie dziala na u
Skąd te informacje? Istnieje conajmniej kilka potwierdzonych przypadków, gdzie "postawiono na nogi" osoby po przedawkowaniu U za pomocą naloksonu. źródło (12 strona)
Mnie tym chyba postawili na nogi %-D

Pampers, czerwony ryj to pewnie wyrzut histaminy albo reakcja alergiczna. Jebnij Zyrtec będzie git

Co do skrętów, ja póki co przerobiłem z jakieś 3g (Jakieś tam przerwy czasowe między jednym a drugim i trzecim gramem), i skrętu nigdy nie miałem. Różnica taka, że w moim przypadku gram potrafi starczyć na kilka dni, a szczurków może 4-5 zaczynając wieczorem kończąc prawie że nad ranem, hulaj duszyczko całą noc. Polecam takowe zasady BHP

Co byście powiedzieli o połączeniu difenhydraminy z U-47 (Na przykład taki Apap Noc/Aviomarin?)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.