Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Po kilkuletnim paleniu przyzwyczaiłbyś się.Ja tam nie lubię palić czystej,nie podoba mi się sposób w jaki się sama w sobie pali,tak leniwie-a tytex mi zawsze szybciej rozgrzeje materiał,bo pali się szybciej.
  • 198 / 6 / 0
Już bardziej wolałbym sobie zbić dupkę niź mieszać pół na pół z texem i jarać z fifki.
  • 381 / 5 / 0
Kwestia gustu i wypalonych kubków smakowych. :-D
  • 91 / 1 / 0
tytoń podbije faze na pewien czas przez zadymienie mózgu, wystarczy wiadro z tytexu żeby sprawdzić, odlot na 5 minut .. Kiedyś po paru piwach nie było co jarać i tak sie wkręciło:D
  • 124 / 1 / 0
nie lubię z tytexem bo ogólnie nie palę i zawsze po dobrym joincie lecz z tytoniem przez pierwsze 5 minut mam totalny rozpierdol w głowie i strasznie mi się kręci, a ogółem to odczuwam potem lekkie zamulenie i ciężkie nogi, po czyściochu jest bardziej czilowy high i nie ma tak ciężkiej masy
  • 202 / 1 / 0
czyścioch górą, chyba, że jestem po % to coś tam zapalę szluga, bo i tak nie robi mi różnicy czy się w głowie kręci czy nie :P
  • 99 / 25 / 0
h3er pisze:
nie lubię z tytexem bo ogólnie nie palę i zawsze po dobrym joincie lecz z tytoniem przez pierwsze 5 minut mam totalny rozpierdol w głowie i strasznie mi się kręci, a ogółem to odczuwam potem lekkie zamulenie i ciężkie nogi, po czyściochu jest bardziej czilowy high i nie ma tak ciężkiej masy
Mnie to do dziś dziwi, mimo że pale tytoń na codzień, że materiał podany w czystej postaci (czy to blant, lufka, bongo) daje o wiele czystszy haj, ani wtedy myśle o odpalaniu szluga, czy dopijaniu jakimś piwem.
Może to wynika z braku filtra przez co więcej nikotyny przedostaje się do płuc?
  • 634 / 4 / 0
Z jednej strony nie przepadam za mieszaniem mj z tytoniem, faza jest mniej klarowna i taka jakaś przyjebana. Z drugiej zaś, po skopceniu się chce mi się niesamowicie palić, mógłbym fajkę za fajką jarać :-/
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
BraunGP pisze:
Tytoń podbije faze na pewien czas przez zadymienie mózgu, wystarczy wiadro z tytexu żeby sprawdzić, odlot na 5 minut .. Kiedyś po paru piwach nie było co jarać i tak sie wkręciło:D
Zajebisty jestes, tyle ci powiem :-)
  • 26 / / 0
Początkowo paliłem czyściochy - lufka. Oczywiście w Polsce, potem z przykrych sztuk, które się dostawało - paliło się z tytoniem, wiele kombinacji na zajebke. Buch szluga, buch z lufki i wypuszczanie. A teraz z jestem w UK i też póki co paliłem z tytoniem, zdarzyło się zajarać czyściocha i definitywnie od dziś przerzucam sie na czyściocha.. tym bardziej, że szlugów nie pale może dobry miesiąc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.