Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Ale jest jedna wada. Tak go kurwa widać.... ja na detoxie drugi dzień i już testy xd.
Kiedyś byłem na siłce w centrum miasta, robiłem jakieś ciężkie ćwiczenia wielostawowe typu przysiady ze sztangą, czy martwy ciąg. Niestety zjedzenie 1g tramca przed treningiem to nie był dobry pomysł, bo jak na koniec treningu wzięły mnie nudności, to tylko wszedłem do toalety i zajebałem bełta od razu na wejściu. Byłem zmuszony spierdalać stamtąd tzw. świnskim truchtem
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Szczerze powiem, że w przypadku bardzo silnego bólu spowodowanego kręgosłupem uzyskałem tam receptę na 1opakowanie tramadolu Retard 200 mg 50 tabletek z możliwością przedłużenia.
Dlatego z całego serca pozdrawiam Purdue Corona LLC
E. Hemingway
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.