Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 314 / 38 / 0
@Up może spróbuj jakieś tram+paracetamol ja wole takie niż retardy.
  • 581 / 81 / 0
Bralem nawet dozylnie jestrem zawiedzkony, dzks 300mg iv /-390 kody j 3 klony do tego psre buchow z dzajfy %-D no mocno, noddujje ale przerobilem pake i pierwszy raz tak kleplp
Jestem dość trudny.
  • 6 / / 0
Cześć, czy tygodniowy/półtoratygodniowy ciąg na tramadolu w dawkach 300-500mg dziennie może skończyć się dużym fizycznym skrętem? Ostatni raz z opio styczność miałem w listopadzie/grudniu, jakieś 50g kratomu i 3 blistry trampka 200mg na przestrzeni 3 tygodni, skręta brak. Tylko nie wiem jak długo utrzymuje się tolerancja, czy z każdym kolejnym ciągiem mimo kilkumiesięcznej przerwy ryzyko nie wzrasta? Pozdro świry
  • 1040 / 297 / 2
@Xaexon fizycznie mało prawdopodobnie, żeby Cię pokarało jakoś specjalnie mocno, w trampku to skręt psychiczny przez jego wpływ na sert. jest kurwa najgorszy.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / / 0
@Merx dokładnie, u mnie psycha siada po 2-3 dniach bez trampka. Jak zaczynam chodzić po ścianach, bo nie wiem co ze sobą zrobić, to znaczy, że już najwyższa pora zarzucić jakąś dawkę... Mam zamiar rzucić to wspaniałe gówno, ale mam wrażenie, że sam się nie uwolnię, zwłaszcza że dostęp mam bardzo łatwy i po prostu ciągle kusi.
  • 1040 / 297 / 2
@Krzysztofero

klonidyna to protip.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 328 / 33 / 0
06 kwietnia 2025Merx pisze:
@Xaexon fizycznie mało prawdopodobnie, żeby Cię pokarało jakoś specjalnie mocno, w trampku to skręt psychiczny przez jego wpływ na sert. jest kurwa najgorszy.
Zgadza się ale jest na to sposób. Wrzucasz 5mg może 10mg citabaxu i mija po pół godziny i wszystko puszcza. Potem na drugi dzień nachodzą jedynie sajdy antydepresantu, a wtedy je zaleczasz mała dawka pregabalin 75mg x2. Przy bezsenności dajesz estazolam. Żadna hydroksysyzyny czy podobnego syfu po kac taki jest po tym na drugi dzień że masakra. A na chęć opiatowania nie ma leku, jedynie Kratom może to w miarę złagodzić, ale to jest tylko skręt w inna uliczke, a nie powrót do normalności, choć przy kratomie nie ma takich katuszy jak ja trampie.
  • 51 / 5 / 0
Zjadłem 5g tramadolu w 3.5 dnia. To niesamowite, że biorąc 50 retardów setek raz na miesiąc lub rzadziej mam taką tolerkę, że nie czuję praktycznie opio działania. Jedzenie kody to już w ogóle mija się z celem, musiałbym mieć możliwość skołowania czegoś w stylu talvosilen forte, żeby w ogóle jakoś sensownie wyekstrahować te 450-900 mg kody, przy czym te 450-500 to jest takie działanie, że ledwo ledwo cokolwiek czuję. Mimo że nie walę w kilkumiesięcznych ciągach, to czuję że wpierdalam opio już prawie 20 lat i żeby myśleć o jakichkolwiek noddach musiałbym walić majkę po kablach lub wciągać helen. Pierdolę, chyba muszę darować sobie branie opio, bo doustnie to się mija z celem, a mocniejszych opio nie chcę dotykać
adhibe rationem difficultatibus
  • 742 / 91 / 22
Czy retardy setki trzeba rozgryzać, aby poklepały? Czy wystarczy w całości?
  • 8 / 1 / 0
W całości też zadziałają, ale pokruszone nieco lepiej. Mimo to retardy są tak zrobione, że zawsze będą działały trochę inaczej niż zwykły tramadol.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.