Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 549 / 179 / 0
Jakie nie teges? Ekstrakcja z trampka jest jak najbardziej uzasadniona przy Dorecie i znacznie lepsza dla zdrowia, niżeli żarcie bez ekstrakcji. Czy z roztworem się coś stanie? Nie powinno, aczkolwiek kiedyś miałam tak, że wyjeżdżałam na kilka dni i byłam jeszcze wtedy na kodzie. Przygotowałam się w ten sposób, że zrobiłam ekstrakcję z dużej ilości paczek i wlałam do butelki. Na drugi, trzeci dzień miałam wrażenie, że nie działa tak jak powinno. Ale ja nie trzymałam tego w "porządnych" warunkach, a poza tym to mogła być tylko wkręta; z tego, co się orientuję, to nie powinien się tramc (ani koda) jakoś szybko w wodzie rozkładać. No i też na pewno nie było tak, że nie działało - po prostu było lekko słabiej niż powinno.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 19 / 2 / 0
Jak uzależniający jest trampek, w 1msc zjadłem cała packę Poltramu 90tabs 75mg i nie czułem wogóle żebym był uzależniony a koleszka po 5 przyjęciach w tydzień czół ze musi wziąść. Jak było u was bo bardzo mnie to ciekawi?
Miejsce na twoją reklamę.
  • 482 / 96 / 0
Mam Palgotal (75mg trampka i 650mg paracetamolu w jednej tabsie) więc ekstrakcja wskazana. To się cieszę. Jeśli nawet będzie odrobinę słabiej to nic nie szkodzi, grunt że tramadol się nie zepsuje i się nim nie zatruję.
  • 2198 / 715 / 0
@TadeK99 - w miesiąc zjadłeś pakę i czułeś się uzależniony, no trochę śmiesznie to brzmi ale wiem co masz na myśli. Ja tam tramca jadłem też np. miesiąc czy półtora, skończył się zapas to wyjebane i brałem znowu kodę czy PST jak było. Potem okazjonalnie sobie zarzucałem dla urozmaicenia albo do miksu z kodeiną. Po padaczce (1g bez benzo, co mogło pójść nie tak?) zjadłem jeszczze z 2g łącznie w ciągu roku bo inne opio waliłem. Ogólnie fajny drug na początku, ale jakoś mnie nie urzekł. Do tego po odstawce znacznie gorsza depresja i anhedonia niż po oxy albo herze, gra nie warta świeczki.

@up - idealnie zrobiona ekstrakcja i tracisz jakieś 10% materiału. Lepsze to niż katowanie wątróbki paracetamolem.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 5044 / 863 / 0
Na mnie tram nie
dziala i,nigdy,nie dzialal. 600 mg i nic... Kode czuje zawsze.
Pröbowalem rozne dawki i nigdy nie wyczulem tej substancji.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2020 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2198 / 715 / 0
Nawet skręta ci nie zaleczał? Dziwne bardzo, jako prolek ma prawo raz działać tak raz siak, ale żeby w ogóle? Zwłaszcza jak koda klepie, więc to nie kwestia tolerki czy metabolizmu.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 110 / 8 / 23
U mnie odwrotnie; koda nigdy się nie chce załadować
tram zawsze działa
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 14 / 0
Mam to samo z kodą. Jedyne co czułem to swędzenie. A tramadol jest boski...
21 lutego 2020badzingla pisze:
Jakie nie teges? Ekstrakcja z trampka jest jak najbardziej uzasadniona przy Dorecie i znacznie lepsza dla zdrowia, niżeli żarcie bez ekstrakcji.
To chyba powinno być ekstrakcja trampka z Dorety, a nie ekstracja z trampka!
  • 549 / 179 / 0
Ach, no tak, jak o to chodziło, to oczywiście masz rację. Z tramadolu może możnaby było wyprowadzić jakąś reakcję chemiczną, np. prowadzącą do o-desmetylotramadolu, ale na pewno nie ma w nim co ekstraktować przez chusteczki, no chyba masę tabletkową, chociaż też nie wiem, po jakiego chuja. Przecież nikt o zdrowych zmysłach Tramalu z tabsów w kabel nie daje. Mnie się zdarzyło podbijać morfinę kroplami, IV szło i tak, więc krople też w ten sposób i było zajebiście, tylko strasznie, ale to STRASZNIE mnie ciągnęło na wymioty. Ale moim zdaniem dla samego tramadolu, nawet w ampułkach, gra niewarta świeczki. Osobiście wykorzystałam go jako mięso armatnie, aby nie marnować morfiny przy pierwszych próbach Ifałek. A od ampułek, podkreślam - czystych, aptecznych ampuł z tramadolem... dostałam kiedyś ropnia (sic!).

Od tego czasu obraziłam się na tramadol, a on na mnie - no i jesteśmy kwita ;)
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 8 / 2 / 0
przeczytalem kilkadziesiat wpisow i jestem maksymalnie rozwalony xd cos jak 1-sza wizyta na stacji orbitalnej i poznanie obcych cywilizacji ;) Czy to mozliwe, ze ludziska przy zarzucaniu takich ilosciach Tramalu jeszcze zyja, czy te wpisy to czasem nie ich avatary? jak mozna funkcjonowac w tym swiecie po kilkuset mg na 1 raz i do tego nie odczuwac wiekszej "jazdy"??? nie mam jakiegos mocno ograniczonego dostepu do tego sprzetu, ale w zupelnosci 2 razy w tygodniu po 50mg w 100% wystarcza!!! no tabene odkrylem TRAM 6-7lat temu, wiec nowicjuszem nie jestem, ale ludziska na forum (o ile pisza prawde) to jakies cholerne terminatory ze zmodyfikowanym dna ;) gosc pisze, ze rabnal 500mg i popil tequila i ze jazda srednia...
p.s. no chyba, ze w imieniu tych magikow pisza ich rodziny, a oni sami juz na powazkach!?
Post pisany bardziej z ciekawosci, a nizeli z koniecznosci zglebiania tematu opioidow i dzielenia sie wrazeniami. pzdr
Uwaga! Użytkownik Mickey41 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).