Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 293 / 41 / 0
03 sierpnia 2017UJebany pisze:
Po 1000 mg tramca zwala jest nie do przyjecia.
Serio ? Po jednorazowym wyskoku (bez ciągu) może być tak źle na drugi dzień ?
Mam tak samo jak Duce. Dzień po trampku czuję się świetnie, wykonywanie obowiązków sprawia przyjemność. Po prostu nadal jestem nagrzany %-D
Raz po paromiesięcznej przerwie wrzuciłem w siebie 1800mg retardów rozłożone w paru godzinach. Cały następny dzień minął mi na przyjemnym noddowaniu.
Prawie przespałem moją stację jadąc pociągiem. Nigdy nie zdarzyło mi się mieć zwały po jednorazowym spożyciu tramadolu.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
UJebany pisze:
Po 1000 mg tramca zwala jest nie do przyjecia.Sennosc, wyplukanie z serotoniny, totalna depresja.Nastepnym razem za eksperymentuje z mniejszymi dawkami np: 300+ 300.
Chłopie ja wpierdoliłem 3 paczki tramca 20x50mg + paczka retardów 50x200mg w niecałe 3 tygodnie i nic mi nie ma. Szkoda tylko że musiałem wrócić do kodeiny bo skręcik mały był.
Ale jestem juz na 150mg i planuje redukować.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 8103 / 907 / 0
Moze to przez to ze biore neuroleptyki.Solian+klozapol.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 477 / 77 / 0
Wie ktoś może jak mocno miks tramadol + baclo zwiększa ryzyko padaczki? Chodzi mi głownie czy 400 tramca + 25/50 baclo to przypał bez benzo?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam ostatnio nabyłem tramal krople doustne 100mg/96ml zarzuciłem ok 400 mg (partiami nie na raz) i w sumie zbyt mnie nie porobiło. Warto zaznaczyć, że wczesniej kilka razy probowalem poltram na sportowo i w tym wypadku 6 tabletek ok 200 mg działało lepiej niż dobrze, a tutaj w sumie nic. Nie mam tolerancji kilka razy brałem kode >300mg i ten poltram. I tu pytanie jest spowodowane formą, brakiem paracetamolu czy jeszcze innym czynnikiem?
  • 8103 / 907 / 0
piateczkie relanium mozesz wrzucic, tak na wszelki wypadek.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1823 / 104 / 20
Tak bywa, mnie duża dawka Tramalu czasem nie wygrzeje, a czasem mała dawka da radę, Poltram IMO jest najlepszą formą tramadolu, działa najmocniej i najintensywniej, krople nie dają aż takiego kopa.

Próbuj dalej, możesz zwiększyć dawkę, tylko pamiętaj że można dostać napadu drgawek.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 143 / 7 / 0
Najlepiej z benzo- ale tu już pchasz się w uzależnienie krzyżowe!!!
  • 377 / 10 / 0
Jak efektywnie tzn. równo podzielić tabsa 150mg Tramal Retard ?

Tam nie ma przedziałki, osłona tabsa jest twarda - nożykiem próbowałam ( nigdy nie wychodzi równo).

p.s. rozpierdalam to w pył, tylko przed tą czynnością potrzebuję podzielić tabsa. czas na redukcję.

z góry dzięki za pomoc, pzdr. :-)
  • 152 / 7 / 0
Miał ktoś do czynienia z OL-TRAM z indii? W wawie pojawiły się takie tabletki, nie-retard po 100mg. Właśnie testuje 400mg.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.