Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 181 / 4 / 0
Czy jak wczoraj wzialem pierwszy raz tramca na sprobowanie, ale przez za duza ilosc benzo przespam faze to dzisiaj da rade jeszcze raz sprobowac? Czy nastepnego dnia nie podziala i trzeba czekac kilka dni?
  • 201 / 6 / 0
Działa każdego dnia, na dodatek przy nieretardach, a w szczególności kroplach, tolerancja rośnie bardzo wolno.
@Bearfan86 ja bym wzięła jak najmniej klona, 0,5,.ale to ze względów, o których wspomniałam stronę wcześniej. Sprawdź se, pisać nie będę, bo znowu ktoś dostanie 'bólu dupy', że było już wałkowane tryliard razy. :-)
  • 322 / 36 / 1
Na czkawke polecam wstrzymac maksymalnie oddech kilka razy. Mi to zawsze pomaga. :). Najwieksza czkawka jest jak sie cos zje większego na fazie. Też tak macie?
What's left of me?
  • 181 / 4 / 0
A od ilu mg zaczynac jesli tak srednio czuje 300mg kodeiny?
150-250mg czy celowac do 400mg?

+ Wpadly mi w rece takie smieszne 225mg, zna ktos? Czy one sa o przedluzonym uwalnianiu?
http://imgur.com/NABiOKa
  • 769 / 18 / 0
No wiem, że był wałkowany ten temat ale raczej przez "kleptomanów" a ja mam zero tolerancji na klona.
W sumie myślę nawet o 0,25 klonika- w końcu to do ok. 300 Tramalu. Czy może tak mała dawka klona może nie wykazać się żadnym działaniem (w tym przeciw drgawkowym) i to bez sensu?
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 6 / 0
@Ertlbn - i tak i tak powinno być ok, bo działanie Tramalu to też serotonina i noradrenalina i w ich przypadku tolerancja na kodeinę nie gra dużej roli.
  • 181 / 4 / 0
Ok, dzieki bardzo za odpowiedzi :)
  • 181 / 4 / 0
Bearfan86 pisze:
No wiem, że był wałkowany ten temat ale raczej przez "kleptomanów" a ja mam zero tolerancji na klona.
W sumie myślę nawet o 0,25 klonika- w końcu to do ok. 300 tramalu. Czy może tak mała dawka klona może nie wykazać się żadnym działaniem (w tym przeciw drgawkowym) i to bez sensu?
Jesli tolerancje na klonazepam masz zerowa, to 0.25mg powinno na luzie dac rade. Ja zeby poczuc klona musze zjesc 4mg, a dzisiaj wrzucilem wlasnie 0.5mg klona i 320mg tramca pol godziny pozniej. Bylo lajtowo, zadnych negatywnych skutkow. A napady padaczkowe zaczynaja sie chyba od 400mg, ale to juz niech ktos bardziej doswiadczony potwierdzi :)
  • 769 / 18 / 0
Mówi się, że to próg. Jest to jednak bardzo subiektywne, bo bardzo często ludziom się to zdarzało po dużo mniejszych dawkach.

Co do klona- dziwnie do trochę zarzuciłeś, rozumiem, że to dla samego mixu? Bo na telepkę to raczej z 20 min. przed ew. w trakcie.

Poczytałem też sobie trochę na zagranicznych forach, i np. na takim bluelightcie ludzie mają inne podejście do dragów niż nasze, wschodnie. Tam się raczej rzadko zdarzają przypadki jedzenia tego w gramach a ludzie wychodzą z założenia, żeby raczej 400 nawet na benzo nie przekraczać ;)
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 4 / 0
Ja ponizej 400mg tramca w ogole nie czuje. Za to 300mg kodeiny robi mnie calkiem fajnie... Ktos moze wiedziec dlaczego tak jest? tramadol w calym moim zyciu jadlem trzy razy, dzisiaj jest czwarty. Dzisiaj 450mg i 0.5mg klona. Minela godzina i 15 minut i jak narazie czuje leciutko w glowie ze cos dziala, ale ani eufori, ani jakiejs wielkiej fazy. Tak z 1/5 tego co daje kodeina... Moze jeszcze sie rozkreci :(

Czy dorzucanie tramadolu ma sens? Powiedzmy ze po 2 godzinach slabo na mnie dziala dawka poczatkowa, i gdybym jeszcze dorzucil 200mg to zwiekszy sie dzialanie? Bo na przyklad w przypadku kodeiny dorzucanie nie ma sensu.
Zablokowany
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.