Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
tramadol przypadkiem nie rozpuszcza się równio chujowo w wodzie co paracetamol?Jak miałem te dorety kiedyś to chciałem ekstrakcje, ale pamiętam, że niby się nie rozpuszcza jak kodeina.
  • 2535 / 594 / 0
Rozpuszcza się i normalnie można przeprowadzić ekstrakcje,tak jak w przypadku kodeiny.Tylko nie wiem ile użyć wody na tabletkę...
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 14 / 0
Użyj 2,5 ml na 1 tabletkę 37,5 mg Jest to dobry kompromis między wydajnością a ilością rozpuszczonego parasyfu.
tramadol rozpuszcza się bardzo dobrze - w kroplach mamy 100 mg / ml.

A tak przy okazji, sytuacja z reckami z tramcem wróciła do normy. Jesteśmy uratowani! :)
  • 68 / 6 / 0
Cześć, jestem początkującym i, że tak powiem, odświętnym użytkownikiem tramadolu, stąd moje pytanie w oparciu o wasze doświadczenie.
Czy to możliwe że mam więcej energii po spożyciu 300mg? Normalnie jestem dość senny, długie czytanie mnie usypia, a dzisiaj jest dużo lepiej. Wiem, że to może być po prostu lepszy dzień, a to tylko zbieg okoliczności, ale wole zasięgnąć opinii ekspertów 🙂
  • 2535 / 594 / 0
Tak,tramadol wypierdala noradrenalinę.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 6 / 0
To chyba powinienem mieć chyba mniej energii, noradrenalina i adrenalina to stymulanty.
  • 36 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: TheTiger »
10 maja 2007Mya pisze:
ale wydaje mi się, że jednak rozgryzienie/rozkruszenie go pomaga. zresztą na ulotce napisane jest, żeby nie rozgryzać tabletki ze względu na jej właściwości stopniowego uwalniania - więc gdyby to było zupełnie bez znaczenia nie informowaliby o tym, prawda?
ja rozkruszyłam wtedy i nie musiałam aż tak długo czekać, a efekty były zniewalające ^_^ chociaż możliwe że to także dlatego, że łyknęłam zamiast 400 mg okrągłe 700 :)

a smak jest obrzydliwy, ale czego się spodziewać po tabletce?
Ja jak korzystałem, to z tramadolu retard. Bardzo dokładnie rozkruszałem tabletki, a potem wsypywałem do np. szklanki. Lubię działanie opio, ale najbardziej mnie w nim wkurza to, że wszystko zaczyna swędzieć... Jest to mega wkurwiające! Ale po tramadolu to w sumie człowiek się drapie, ale i tak jest fajnie. %-D
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 288 / 5
25 sierpnia 2023dicatedoc pisze:
To chyba powinienem mieć chyba mniej energii, noradrenalina i adrenalina to stymulanty.
Atropolaminowemu chodziło o to iż trmadol podwyższa noradrenalinę. Mianowicie jest silnym inhibitorem jej wychwytu zwrotnego, serotoniony zresztą również, jest to jedna z rzeczy wyróżniających tramadol na tle innych opioidów.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 68 / 6 / 0
A, ok, to już czaję. Tylko, żeby mi się nie spodobało za bardzo to pobudznie.
  • 3406 / 534 / 0
25 sierpnia 2023dicatedoc pisze:
Cześć, jestem początkującym i, że tak powiem, odświętnym użytkownikiem tramadolu, stąd moje pytanie w oparciu o wasze doświadczenie.
Czy to możliwe że mam więcej energii po spożyciu 300mg? Normalnie jestem dość senny, długie czytanie mnie usypia, a dzisiaj jest dużo lepiej. Wiem, że to może być po prostu lepszy dzień, a to tylko zbieg okoliczności, ale wole zasięgnąć opinii ekspertów 🙂
Od siebie dodam taki mały szczegół że lepiej jak jesteś jeśli dobrze rozumiem odświętnym userem opio to wyjdź jak najszybciej z tego działu i zainteresuj się zdrowiem lub dopingiem mózgu, bo kiedyś będziesz tego żałował. Wspomnisz jeszcze te słowa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.