Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
tramadol rozpuszcza się bardzo dobrze - w kroplach mamy 100 mg / ml.
A tak przy okazji, sytuacja z reckami z tramcem wróciła do normy. Jesteśmy uratowani! :)
Czy to możliwe że mam więcej energii po spożyciu 300mg? Normalnie jestem dość senny, długie czytanie mnie usypia, a dzisiaj jest dużo lepiej. Wiem, że to może być po prostu lepszy dzień, a to tylko zbieg okoliczności, ale wole zasięgnąć opinii ekspertów
10 maja 2007Mya pisze: ale wydaje mi się, że jednak rozgryzienie/rozkruszenie go pomaga. zresztą na ulotce napisane jest, żeby nie rozgryzać tabletki ze względu na jej właściwości stopniowego uwalniania - więc gdyby to było zupełnie bez znaczenia nie informowaliby o tym, prawda?
ja rozkruszyłam wtedy i nie musiałam aż tak długo czekać, a efekty były zniewalające ^_^ chociaż możliwe że to także dlatego, że łyknęłam zamiast 400 mg okrągłe 700 :)
a smak jest obrzydliwy, ale czego się spodziewać po tabletce?
25 sierpnia 2023dicatedoc pisze: To chyba powinienem mieć chyba mniej energii, noradrenalina i adrenalina to stymulanty.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
25 sierpnia 2023dicatedoc pisze: Cześć, jestem początkującym i, że tak powiem, odświętnym użytkownikiem tramadolu, stąd moje pytanie w oparciu o wasze doświadczenie.
Czy to możliwe że mam więcej energii po spożyciu 300mg? Normalnie jestem dość senny, długie czytanie mnie usypia, a dzisiaj jest dużo lepiej. Wiem, że to może być po prostu lepszy dzień, a to tylko zbieg okoliczności, ale wole zasięgnąć opinii ekspertów![]()
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.