Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
24 czerwca 202121Ch0sen37 pisze: Jak z iv retardów? Da się z tym gównem spowalniającym uwalnianie?
Dostałem 200 iv Tramu w szpitalu i nie było różnicy
Jak chodzi o wjazd to lepiej skruszyć, a nie rozgryzać bo szkoda zębów
26 czerwca 2021krzychv pisze: Czy powyżej jakiejś dawki nie działa? Okolo 16:30/17 przyjąłem 750mg w kroplach, o 18 30 jeszcze jakieś 300mg i w sumie nic ciekawego nie czuje. Zdrzemnąłem się między 17 a 18
U mnie o Oxy i mocniejszych nie ma mowy. Nie mogę zaprzestać całkowicie Tramalu. W ciągu jestem od 7 lat z małymi przerwami i po trzech tygodniach poddałem się ostatnio.
15:45 300 koda syrop (dlatego chwilę później, żeby T się rozpuścił w gorącej wodzie)
17:00 200 tramal
17:40 1,5mg klona
Sedacja, nawet nie swędzi. Nootropy robią jednak swoje, bo potrafiłem się jeszcze parę miesięcy temu, gdzie w miedzyczasie nie brałem Tramalu, 600-tką porobić się przepysznie. A teraz sami widzicie. Ide po piwo pod tego klona. Ahoj przygodo.
Nie przeginaj tylko a wszystko z czasem dostaniesz
Zanim mi dali trampka to przechodziłęm to samo dicloduo,dicolfenaci, zastrzyki w biodra, i mówiłem że nie pomaga, w końcu baba się wkurwiła i dała doretę, ale nie bierz dorety bo ma parasyf i ci wątrobę zniszczy jak mi kiedyś, powiedz jak już wyprubuje na tobie wszycho to powiedz że chcesz tramal krople bo masz problemy z wątrobą, a najlepiej e-wizyta trafiona
albo ortopeda prywatnie i 2 butle 96 ml powodzenia
a ja na lajcie wczoraj przespałem 25 godzin, uwielbiam pospać po trampku jak schodzi, nie mogłem się odlać za chuja, niewiem ile wlałem w siebie ale jakieś 1,8 grama do tego jakieś 225 kody i już panika przecież wypiłeś 4,5 litra wody, 1 litra redbula, pęcherz ci pęknie, panika różne pozycje co mi pomogło pod sam koniec to zmiana pozycji opieranie rąk o ściane i do wanny parę kropel poszło, potem na siedząco, potem miska i oparcie o szafkę i takie mixowanie, po jakiś 3 godzinach mi się udało mi się odlać, rano się nieciekawie czułem ze względu na ten syfgwajakol mówię a dzisiaj piję, i ciągle mi coś odpluwałem z żółądką jakaś maź żółta, wypiłem piwo, w chuj sie cofło, zacząłem drugie, jak pobiegłem hafta puścić, nigdy takiego ciśnienia rzygania nie miałem, potem smak soli w ustach, mówię kurfa, strułem się czymś, po czym wziąłem 6 węgli aktywnych i poszedłem spać na 26 godzin, dzis się obudziłem narazie poszlo 475 mg trampka i czuję się fajowo, aczkolwiek punkt apteczny mnie chyba robi w chuja z lekami bo wziałem 4 mg Afobamu i go nie czuję, jakby puste tabsy, neurol też, jakby placebo, za kodę podziękuję, sedowała mnie do trampka a kupiłem 4 paki 16-stek, zaraz psik psik i się lepiej poczuję, staram się już tyle nie pić by nie wpaść w panikę i nie jeść albo minimalnie bo za dużo ważę, czy mogę SUDAFED walnać do trampka? A co jest najlepsze przed chwilą poszedłem się odlać normalnie po dawce 475 mg lol jest sam w szoku i już sposób mam na odlewanie 7 godzin wczoraj kombinowałem aż wymyśliłem
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.